cont unic
Eu am listat o.p. in conturile unice.
Pentru o clienta care platea la trezorerie, i-am listat f.v., dar tot in conturile unice.
La trezorerie i s-a eliberat o chitanta cu cele doua sume din f.v.
Teoretic ar trebui sa primesc notificari,de la fisc, cu modul de stingere a surselor din fisa pe platitori. Astept
Urmeaza corespondenta.
Pentru o clienta care platea la trezorerie, i-am listat f.v., dar tot in conturile unice.
La trezorerie i s-a eliberat o chitanta cu cele doua sume din f.v.
Teoretic ar trebui sa primesc notificari,de la fisc, cu modul de stingere a surselor din fisa pe platitori. Astept
Urmeaza corespondenta.
In CARAS SEV mai nou nu iti da voie sa plat in cont unic fara aprobare de la compartim evid platitor.Mai exact in 25.10 eu nu am putut plati la caseria lor in cont unic desi nu aveam datorii pt ca nu aparea declaratia depusa pe sept pe care o aveam la mine.Daca faceam op din banca in cont unic imi dadea banii inapoi???????
Fiind 2 conturi unice eu cred ca interpretarea fara datorii se refera la bugete separat.Logic repartizarea din suma platita intr-un cont unic se face in cadrul bugetului respectiv nu imi duce la alt buget unde sa presup ca mai am restante sau fisa nereglata.
Eu prefer sa platesc in cont unic decat sa dau comosioane la banca pt un kg de OP-uri
Fiind 2 conturi unice eu cred ca interpretarea fara datorii se refera la bugete separat.Logic repartizarea din suma platita intr-un cont unic se face in cadrul bugetului respectiv nu imi duce la alt buget unde sa presup ca mai am restante sau fisa nereglata.
Eu prefer sa platesc in cont unic decat sa dau comosioane la banca pt un kg de OP-uri
Am platit in 25.10 prin casierie in cont unic si cu data de 26.10 mi s-a intocmit somatie cu toate debitele din declar 100 din sept ca neachitate.Rasp a fost-repartizarea din cont unic dureaza cateva zile asa ca daca va trebuie certif atestare si platiti in cont unic e probl.....Acum m-am lecuit si voi plati in cont vechi pana se reglem
-
Distribuirea sumelor platite din contul unic se poate prelua din extrasul de cont de TREZORERIE unde apare suma platita(cu numerar sau nu)pe credit si platile stinse pe conturi pe debit solduyl fiind intotd zero .Chiar daca aveti sau nu conturi deschise la trezor, EI ELIBEREAZA UN FEL DE EXTRAS SPRE INFORMAREA CONTRIBUABILILOR DESPRE MODUL DE STINGERE.Probabil tot acest document inlocuieste copia dupa dovada platii la diverse organe, somaj,etc intrucat detaliaza pe conturi suma platita.
- danilevicis
Am platit in conturile unice cu op prin banca. Acum vreau sa imi fac declaratia pt sanatate care pt mine este un bau bau. Si imi era frica, ca ma gandeam daca pun copie dupa op, ma va intreba de unde stiu ei ca in suma globala eu am platit si la sanatate. Ma gandesc sa nu ma intoarca cu declaratie. voi cum ati facut?
Cu cat oamenii progreseaza mai mult, cu atat se lovesc de un adversar mai puternic
- floream317
La care banca? Poate ai generat op-ul cu versiunea de program ce genera eronat unele conturi IBAN si ai avut codul IBAN eronat. Instaleaza ultimul fisier de update.
Dupa cum se vede din mesajele de pe forum, colegii nostrii au achitat fara probleme cu op sumele in conturi unice.
Dupa cum se vede din mesajele de pe forum, colegii nostrii au achitat fara probleme cu op sumele in conturi unice.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
- floream317
la banc post. problema este ca pe cel cu impozitul mi l-a primit, doar pe cel de contributii nu a vrut, nu a spus motivul, a spus doar ca ceilelti care au facut op-uri le-au facut tot in conturile vechi. eu am bifat la ambele conturile unice. a mai fost alta actualizare in afara de 307?
Multumesc mult!!!!
Multumesc mult!!!!
MARIA