Pentru MinuM
Ce nu ii ok in raspunsul/intrebarea oferit de PomparauS? Consider ca a intrebat o informatie mai detaliata pentru a verifica exact situatia.
versiune noua SAGA - simulare sal 01.07.2024
Re: versiune noua SAGA - simulare sal 01.07.2024
@Minum:
Forum SAGA
Aici ne tutuim, vorbim, ne imprietenim
Chiar atat de batran/a esti de vrei sa-ti vorbesc cu dvs.? Altceva nu vad sa te fi deranjat in raspunsul meu : singurul cuvant ar fi "tie" care sa te fi deranjat.
Daca esti asa de sensibil/a nu mai posta, ca poti primi raspunsuri extrem de acide de la alti colegi de pe forum si atunci ce vei face?
Pot sa spun ca eu trebuie sa fiu deranjata de raspunsul tau, nu tu, eu doar am vrut sa te ajut cu un raspuns si ti-am cerut sa detaliezi ce doresti.
Forum SAGA
Chiar atat de batran/a esti de vrei sa-ti vorbesc cu dvs.? Altceva nu vad sa te fi deranjat in raspunsul meu : singurul cuvant ar fi "tie" care sa te fi deranjat.
Daca esti asa de sensibil/a nu mai posta, ca poti primi raspunsuri extrem de acide de la alti colegi de pe forum si atunci ce vei face?
Pot sa spun ca eu trebuie sa fiu deranjata de raspunsul tau, nu tu, eu doar am vrut sa te ajut cu un raspuns si ti-am cerut sa detaliezi ce doresti.
@pomparaus : Deh, asa se intampla cand iti rupi din timpul tau si vrei sa ii ajuti pe altii - facerea de bine e rupere de mama !
.. ignora-i pe sensibili .. sa ai o seara frumoasa !

Asa e Ovidiu : nici-o fapta buna nu ramane nepedepsita, dar voi tine cont de sfatul tau : ignor! Merci si o zi usoara!
Dar de ce trebuie neaparat sa fie acide? Nu mai putem vorbi normal?! Imi pare rau daca v-ati suparat, dar totdeauna tonul face muzica! Stiu ca suntem stresati de munca si de toate cele, dar nimeni nu intreaba pe forum numai asa, de amorul artei! Numai bine!pomparaus scrie: ↑Lun Aug 19, 2024 7:34 pm @Minum:
Forum SAGA
@minum : eu zic sa o lasi asa, nu mai continua, pt.ca raspunsul meu pt.tine "Cu ultima versiune programul deja tine cont in salarii de cei 300 lei venituri fara contributii : ce anume nu iti face tie programul?!, nu am cantat nimic, nu a existat nici muzica,nici ton.
Esti tu prea sensibil/a.
Esti tu prea sensibil/a.