Buna,
avem un angajat in medical cod 14 de 4 luni si in luna ianuarie am primit un medical initial desi codul de diagnostic si indemnizatie este acelasi cu cele anterioare. singura diferenta este ca de pe 1 ian-20 ian e spitalizare si linia 2 de pe 21 ian-31 ian este externat. intrebarea mea este o eroare de la medicul din spital si trebuia sa completeze in continuare sau il iau ca atare ca medical initial cu plata primelor 5 zile de catre angajator si restul FNUASS?
va multumesc
CONCEDIU MEDICAL
Re: CONCEDIU MEDICAL
cred că trebuie să îl iei așa cum e.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
-
Re: CONCEDIU MEDICAL
Buna ziua,Am un angajat cu 3 zile / saptamana (7ore/zi) - luna februarie ar fi trebuit sa lucreze 84 ore,insa este in concediu medical toata luna.
1)Cum configurez eu acest salariat si cum ii inregistrez concediul medical?
Daca il configurez in salariati cu norma 0 si ore lucrate 84 la eliberarea adeverintei cu zilele de concediu medical imi da 23 zile, desi in introducerea concediului medical sunt 17 zile....(in februarie ar fi 20 zile lucratoare).
Multumesc!
1)Cum configurez eu acest salariat si cum ii inregistrez concediul medical?
Daca il configurez in salariati cu norma 0 si ore lucrate 84 la eliberarea adeverintei cu zilele de concediu medical imi da 23 zile, desi in introducerea concediului medical sunt 17 zile....(in februarie ar fi 20 zile lucratoare).
Multumesc!