Reges Online
Re: Reges Online
Va rog sa -mi spuneti in situatia in care am contract de prestari servicii cu un SRL ,cum fac inregistrare in REGES ?
Multumesc mult
Multumesc mult
Buna ziua.am primit respingere la intrarea in.cont nou.pe.motiv ca datele din cererea de confirmste a semnaturii electronice.nu sant valide in data.09.09.2026,am solicitat o noua cerere de confirmare a semnaturii electronice de la firma,am reincarcat-o in reges,si am primit acelas raspuns,va rog frumos un ajutor!
Pai, nu cu aceasta semnatura ai creat contul?
Cand downloadezi confirmarea nu trebuie sa dai "open", trebuie sa dai "save".cozmag384 scrie: ↑Mie Sep 10, 2025 5:46 pm Buna ziua.am primit respingere la intrarea in.cont nou.pe.motiv ca datele din cererea de confirmste a semnaturii electronice.nu sant valide in data.09.09.2026,am solicitat o noua cerere de confirmare a semnaturii electronice de la firma,am reincarcat-o in reges,si am primit acelas raspuns,va rog frumos un ajutor!
Daca ii dai "open" si o deschizi, celui caruia i-o trimiti apare ca ai umblat in ea.
O salvezi ca atare, nu o deschizi si o trimiti.
- balazse246
Pentru cozmag384
Verifica data de pe calculator, sa nu fie 2026 in loc de 2025, adica sa te asiguri ca este cel corect.
Verifica data de pe calculator, sa nu fie 2026 in loc de 2025, adica sa te asiguri ca este cel corect.
-
arteniem590
Buna seara, am parcurs toti pasii pentru inregistrare la o societate, m-a delegat pe mine ca prestator cu CUI firma mea si apare aprobat. Eu, prestator cum transmit in Reges pentru aceasta firma? Daca intru in Reges la firma mea, ca prestator nu gasesc aceasta firma de unde am delegare!
Iti inregistrezi si tu firma in reges pt.CUI-ul firmei pt.care prestezi.
-
arteniem590
Sunt inregistrata cu firma mea, iar cand intru la mine pe firma nu vad nici o delegaare de la firme!
-
tobosv790
Cum se completeaza nivelul studiilor la salariatii din Revisal care au migrat in REGES ON-LINE?
-
gheorghei642
Din sectiunea "Contracte" >>>> "Modificare" selectand nivelul studiilor - din lista derulanta - necesare ocuparii functiei/meseriei detinute.
Buna ziua,
Daca in CIM la un alpinist utilitar la pct. Locul munca este scris la ''sediul clientilor'' cum este corect sa fie completat in REGES, fix sau mobil?
Multumesc
Daca in CIM la un alpinist utilitar la pct. Locul munca este scris la ''sediul clientilor'' cum este corect sa fie completat in REGES, fix sau mobil?
Multumesc
-
tobosv790
Multumesc frumosgheorghei642 scrie: ↑Lun Sep 15, 2025 9:25 am Din sectiunea "Contracte" >>>> "Modificare" selectand nivelul studiilor - din lista derulanta - necesare ocuparii functiei/meseriei detinute.
Multumesc pentru raspuns
Dar pentru locul de munca Mobil nu e obligatoriu sa fie prevazut in CIM clauza de mobilitate, acordare de prestatii suplimentare?
Pentru ca nu are asa ceva in CIM
Dar pentru locul de munca Mobil nu e obligatoriu sa fie prevazut in CIM clauza de mobilitate, acordare de prestatii suplimentare?
Pentru ca nu are asa ceva in CIM
Din moment ce ai scis in CIM "la sediul clientilor"- este clar ca el se deplaseaza oriunde este acel client si daca se deplaseaza in alte localitati beneficiaza clar de toate beneficiile aferente deplasarii (diurna...)