Punct de lucru
Re: Punct de lucru
Intreb si eu ca "prostul" in legatura cu declaratia 061. Pt un sediu secundar la care au iesit actele la ONRC(rezolutie+certificat constatator) ce se trece la "II. Denumire" si "IV.Data inceperii activitatii" in conditiile in care sediul secundar nu are nici un "nume" oficial(e o alta adresa decat cea a sediului social) iar activitatea efectiva se preconizeaza a se incepe prin iunie(la momentul actual sunt lucrari de investitii la locatie).
Buna ziua,
Pentru un punct de lucru cu 5 salariati doar impozitul se plateste pe cif punt lucru?
Pentru un punct de lucru cu 5 salariati doar impozitul se plateste pe cif punt lucru?
Buna!
Am tot cautat prin mesaje, dar nu gasesc raspunsul pentru problema mea: am programul doar pentru partea de gestiune (fara contabilitate, aceea o face contabila- prestari servicii). Avem si punct de lucru, dara am schimbat adresa si nu vad de und eo pot schimba sa apara pe factura punctul de lucru nou (apare cel vechi acum).
Multumesc pentru ajutor.
Am tot cautat prin mesaje, dar nu gasesc raspunsul pentru problema mea: am programul doar pentru partea de gestiune (fara contabilitate, aceea o face contabila- prestari servicii). Avem si punct de lucru, dara am schimbat adresa si nu vad de und eo pot schimba sa apara pe factura punctul de lucru nou (apare cel vechi acum).
Multumesc pentru ajutor.
- balazse246
Pana la urma s-a modificat adresa de la sediu sau vrei sa apara si adresa punctului de lucru pe factura?