contributii sociale presedinte ca
-
contributii sociale presedinte ca
Care sunt contributiile sociale ale unui membru in C.A a unei societati de stat in situatia cand nu mai are si alte venituri?
- balteanuc692
Re: contributii sociale presedinte ca
Angajator: CAS 20.8%, CASS 5.2%, CCI 0.85%
Angajat: CAS 10.5%, CASS 5.5%, impozit venit 16%
Baza de calcul impozit venit = Venit brut - CAS - CASS
Angajat: CAS 10.5%, CASS 5.5%, impozit venit 16%
Baza de calcul impozit venit = Venit brut - CAS - CASS
-
calcul CAS angajator
cum se calculeaza contributia angajator la fondul de pensii?
zile lucratoare pe total suportate din fondul de salarii = 24
zile lucratoare pe total suportate din CCI = 9
procent 15,8%
Va multumesc si astept raspunsul,
eu ma iaiu dupa cupa suma ce-l da programul si am incercat sa calculez dar nu am batut pe suma. Sper sa fi dat suficiente date.
zile lucratoare pe total suportate din fondul de salarii = 24
zile lucratoare pe total suportate din CCI = 9
procent 15,8%
Va multumesc si astept raspunsul,

Despre baza de calcul poti citii aici:
http://www.sagasoft.ro/forum/viewtopic.php?f=7&t=25231
Totusi la exemplul tau ceva nu este bine, adica 24+9=33 de zile, iar atatea zile lucratoare intr-o luna nu exista.
Ar trebui sa vii cu mult mai multe detalii.
http://www.sagasoft.ro/forum/viewtopic.php?f=7&t=25231
Totusi la exemplul tau ceva nu este bine, adica 24+9=33 de zile, iar atatea zile lucratoare intr-o luna nu exista.
Ar trebui sa vii cu mult mai multe detalii.

-
scuze, eu am trecut total zile nelucratoare de concedii medicale pe societate in luna oct. 2015, adica 24 zile din FS si 90 zile din CCI. Dar tot num m-am elucidat cum se calculeaza contr. angajator la pensii. Mai astept ajutoare, multumesc......
....

Greu ii cu matematica, din cand in cand.
Deci, revenim la cele doua link-uri postate mai sus din care rezulta:
cas = venit brut realizat - CM suportat din CCI - CM suportat din FS + (35% din salar mediu pe economie / nr. zile lucratoare x nr. zile concedii medicale)
Din pacate nu ai date detalii despre salariul realizat, ca urmare doar partial iti pot da raspuns, mai exact la partea de:
35% din salar mediu pe economie / nr. zile lucratoare x nr. zile concedii medicale = 2.415x35%/22x(24+90)=845,25/22x114=4.380
La acesta suma de 4.380 adaugi suma ramas de calculat (venit brut realizat - CM suportat din CCI - CM suportat din FS) si inmultesti cu 15,80%.
Deci, revenim la cele doua link-uri postate mai sus din care rezulta:
cas = venit brut realizat - CM suportat din CCI - CM suportat din FS + (35% din salar mediu pe economie / nr. zile lucratoare x nr. zile concedii medicale)
Din pacate nu ai date detalii despre salariul realizat, ca urmare doar partial iti pot da raspuns, mai exact la partea de:
35% din salar mediu pe economie / nr. zile lucratoare x nr. zile concedii medicale = 2.415x35%/22x(24+90)=845,25/22x114=4.380
La acesta suma de 4.380 adaugi suma ramas de calculat (venit brut realizat - CM suportat din CCI - CM suportat din FS) si inmultesti cu 15,80%.
-
Multumesc mult. Am elucidat cum se calculeaza. Nu am mai calculat eu de cand era salariul min pe ec. folosit in calcul
....