plata muncii in acord individual
plata muncii in acord individual
buna ziua-am urmatoarea problema o societate plateste angajatii in acord individual CIM este semnat la 850 lei brut dar angajatul este cand nu isi face norma-cum procedez -nu il pontez 8 ore pe zi -ci numai cat revine ptr norma efectuata sau cum pot eu sa-i reduc venitul in luna respectiva-va multumesc
Re: plata muncii in acord individual
poti sa-i calculezi cat nu a realizat din norma de lucru si sa completezi la detalii.. suma cu minus (cat nu a realizat ex 20%) si programul calculeaza ok.

“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
- fagarasa176
Pentru o evidenta poti folosii facilitatea de normare
Meniul Diverse-->Normare
Meniul Diverse-->Normare
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
partea cu normarea e .. neclara de aceea e dificila pt multi. Nu sunt explicate etapele cum se foloseste..
Ultima oară modificat Mie Mai 14, 2014 4:42 pm de către herganiec, modificat 1 dată în total.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
- fagarasa176
Pentru ca nmeni nu a folosit pana acuma acel modul....
Poate se descurca si ne invata si pe noi
Poate se descurca si ne invata si pe noi

multumesc cu procentul in minus merge e bine-dar cu normarea nu ma descurc deocamdata
din nou revin-daca dau clic pe detalii la salariati nu ma lasa sa scriu nimic in rubrica referitaoare la depasire de norma nici la procet nici la suma cum sa procedez-ce nu fac bine?;
- fagarasa176
Dai click pe salariatul care te intereseaza apoi apesi butonul modific
Referitor la "normare".....
Vreau sa folosesc acest meniu, dar nu inteleg de ce rotunjeste.....cantitatile executate....
Mi-am facut operatiile...cu tarif.... imi aleg salariatul si scriu ca a facut 630 buc. ....
Dau "salvare"si imi rotunjeste la 600 bucati.... De ce?
Pentru mine e importanta cantitatea reala....
Va multumesc pentru intelegere....
Vreau sa folosesc acest meniu, dar nu inteleg de ce rotunjeste.....cantitatile executate....
Mi-am facut operatiile...cu tarif.... imi aleg salariatul si scriu ca a facut 630 buc. ....
Dau "salvare"si imi rotunjeste la 600 bucati.... De ce?
Pentru mine e importanta cantitatea reala....
Va multumesc pentru intelegere....
Cel mai bine trimite e-mail echipei Saga, deoarece doar ei pot efectua modificari.
Sa ne zici si noua care a fost solutia.
Sa ne zici si noua care a fost solutia.