Buna ziua,
indrumati-ma va rog,nu stiu cum ar trebui sa introduc in program,trebuie sa modific state de anul trecut,dar clar nu am cum pt ca as modifica cheltuielile-balantele-bilantul deci este exclus;vreau sa fac un stat de diferente dar nu stiu daca se poate sa introduc acelasi salariat cu N linii cu diferenta la salariu,notele sa le fac in luna asta prin 117.,sa fac 112 rectificative,cred ca trebuie sa completez manual,nu am idee cum sa fac si daca este corect ce vreau eu .Astept raspuns urgent,Multumesc cui ma poate ajuta.
stat diferenta
- balteanuc692
Re: stat diferenta
Adaugati o firma noua, cu exact aceleasi date ca firma in cauza si adaugati in firma noua statele de care aveti nevoie. Veti genera si declaratiile 112 bifand rectificative tot in firma noua. Diferentele le veti inregistra in firma veche in perioada actuala prin 1174.
-
multumesc pt.raspuns,nu este nici-o problema daca introduc in configurare societati 2 firme identice?nu-mi da nimic peste cap?
Nu se intampla nimic, doar sa nu te incurci.
Dupa ce ai facut modificarile necesare sa modifici denumirea in care nu mai trebuie sa lucrezi.
Dupa ce ai facut modificarile necesare sa modifici denumirea in care nu mai trebuie sa lucrezi.