CUM CALCULEAZA SAGA VALOAREA CONCEDIULUI DE ODIHNA?
Pentru fiecare spor am bifat sa se aplice la salariul aferent timpului lucrat . In State salarii, pe coloana cu Sporuri permanente imi apare total sporuri calculate in functie de timpul efectiv lucrat, iar valoarea concediului de odihna o calculeaza doar la salariul de baza, fara sa ia in calcul sporurile.
Unde gresesc? De ce nu imi calculeaza valoarea CO si in functie de sporuri?
CALCUL VALOARE CONCEDIU DE ODIHNA
Re: CALCUL VALOARE CONCEDIU DE ODIHNA
BANUIESC ca ar trebui bifat si la casuta CO (aflata in Configurare salarizare putin mai jos de "Aplicat la ..." )
Nu sunt 100% sigur dar poti sa faci o proba sa te convingi.
Nu sunt 100% sigur dar poti sa faci o proba sa te convingi.
-
Am bifat si CO si imi calculeaza Sporuri permanente la timpul lucrat + CO, dar valoarea CO o calculeaza tot doar la timpul lucrat...
Salariul net da cum trebuie, dar eu vreau sa imi calculeze pe coloana de CO valoarea concediului la timp lucrat + sporuri si la Sporuri permanente[/b] in functie de timpul lucrat.
Salariul net da cum trebuie, dar eu vreau sa imi calculeze pe coloana de CO valoarea concediului la timp lucrat + sporuri si la Sporuri permanente[/b] in functie de timpul lucrat.
Partea de CO corespunzătoare sporurilor o pune la sporuri. Calcul e corect doar că indemnizația e pusă în două locuri.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
asa face Saga. sporurile sunt sporuri(cumulate), indiferent ca un angajat e in CO sau lucreaza. restul de plata e ok. mai multe deptalii pe fluturas.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
-
Am observat asta, dar corect ar fi sa imi apara CO calculat in functie de salariul aferent timpului lucrat si sporuri. Calculele de la brut inainte imi dau corect, dar pana in brut nu.
Ideea era daca pot configura in vreun fel sa imi calculeze valoarea CO in functie de salariul aferent timpului lucrat si sporuri.
Ideea era daca pot configura in vreun fel sa imi calculeze valoarea CO in functie de salariul aferent timpului lucrat si sporuri.
Nu puteți. Acesta este modul de lucru al programului în aceste situații.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
Am inteles. Va multumesc!