Am preluat o firma cu 40 salariati de la 01.01.2015, problema e ca fisierul xml preluat are multe erori (la salariatii cu contractul de munca incheiat - acelasi nr. de contract, are ultima zi de lucru dar nu are modivul incetarii etc), si din cauza asta, acum cand vreau sa fac o angajare, nu pot salva fisierul xml.
Intrebarea este, daca sterg din Fisiere-Salariati pe cei care la data de 31.12.2014 au contractul incetat, si trimit Revisal-ul doar cu cei activi, ar fi vreo problema? Multumesc
Revisal
Re: Revisal
Dupa parerea mea personala, aceea deja nu mai este registru corect, adica daca ai avea un registru fizic ai arunca vechiul registru si ai cumpara niste file si ai continua mai deparate?
Eu zic să faceţi o cerere de recuperare bază de date de la ITM, contra-cost!
Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!
-
Multumesc! Intre timp am vorbit cu IT-stul de la ITM, m-a asigurat ca nu e nicio problema daca trimit revisal-ul doar cu cei care sunt acum activi (a fost amabil si mi-a listat pe cui-ul respectiv lista cu activii). Asa ca, din Fisiere Salariati am sters toti cei plecati la 31.12.2014 (cred ca erau vreo suta
), si am trimis Revisalul doar cu cei activi. Tot IT-stul mi-a spus ca in nici un caz nu se va suprascrie la ITM fisierul meu peste cel trimis ultima data, astfel incat sa "dispara" din baza lor de date cei cu contractul inchis.
Am intrebat si de recuperarea de baza de date, cica s-ar da la firmele cu mai mult de 50 de salariati, hai ca merg si 40 cum am eu, nu mi-a zis ca ar fi contra cost, doar ca dureaza aprox. o luna (fiind o singura firma in Bucuresti care face asta), si cel mai rau, nu cuprinde si istoricul. Asa ca nu rezolvam mare lucru...

Am intrebat si de recuperarea de baza de date, cica s-ar da la firmele cu mai mult de 50 de salariati, hai ca merg si 40 cum am eu, nu mi-a zis ca ar fi contra cost, doar ca dureaza aprox. o luna (fiind o singura firma in Bucuresti care face asta), si cel mai rau, nu cuprinde si istoricul. Asa ca nu rezolvam mare lucru...