Buna ziua, am urmatoarea problema si va rog sa ma ajutati:
1. am incheiat un CIM cu data de 24.03.2015 transmis pe 23.03.2015, pentru o salariata pe care am mai avut-o angajata in perioada 2010-2011 . La data respectiva figura cu alt nume , iar acum cand am inregistrat noul CIM cu numele actual si l-am transmis in REVISAL inregistrarea s-a facut la numele vechi . Cum ar trebui sa fac corectia pentru a-mi prelua CIM-ul pe numele nou avand in vedere faptul ca in REVISAL inregistrarea s-a facand tinand cont doar de CNP .
Multumesc!
Modificare nume in REVISAL
Re: Modificare nume in REVISAL
Un contract poate suferi urmatoarele tipuri de modifcari:
- Functie/Ocupatie (modifcarea functiei pe care o are salariatul)
- Incetare Contract (incetarea contractului ndividual de munca)
Tipul Contractului (modifcarea tipului de contract al salariatului sau modifcarea duratei n cazul
contractului pe perioada determinata)
- Reactivare Contract (reactivarea unui contract pentru un salariat caruia anterior i survenise o
incetare a contractului)
- Numar/Data Contract (corectarea numarului /datei de incheiere a contractului sau atribuite de catre
inspectoratul teritorial de munca)
- Loc de munca - Transfer la alta entiate a angajatorului (modifcarea locului de munca al unui salariat
atunci cand implica inregistrarea contractului individual de munca in alt registru, fara sa intervina
incetarea contractului individual de munca. Ex.: un salariat isi desfasoara activitatea la o sucursala
care are competenta infintari si completari registrului, iar ulterior incheieri contractului ndividual de
munca isi schimba locul de munca, respectiv isi va desfasura activitatea la sediul social al
angajatorului sau la o alta sucursala a aceluiasi angajator care a primit de asemnea compententa
infintari si completari registrului)
http://www.inspectiamuncii.ro/fisiere/R ... izator.pdf
Si a doua legatura:
http://www.itmbraila.ro/manual%20de%20utilizare.pdf
- Functie/Ocupatie (modifcarea functiei pe care o are salariatul)
- Incetare Contract (incetarea contractului ndividual de munca)
Tipul Contractului (modifcarea tipului de contract al salariatului sau modifcarea duratei n cazul
contractului pe perioada determinata)
- Reactivare Contract (reactivarea unui contract pentru un salariat caruia anterior i survenise o
incetare a contractului)
- Numar/Data Contract (corectarea numarului /datei de incheiere a contractului sau atribuite de catre
inspectoratul teritorial de munca)
- Loc de munca - Transfer la alta entiate a angajatorului (modifcarea locului de munca al unui salariat
atunci cand implica inregistrarea contractului individual de munca in alt registru, fara sa intervina
incetarea contractului individual de munca. Ex.: un salariat isi desfasoara activitatea la o sucursala
care are competenta infintari si completari registrului, iar ulterior incheieri contractului ndividual de
munca isi schimba locul de munca, respectiv isi va desfasura activitatea la sediul social al
angajatorului sau la o alta sucursala a aceluiasi angajator care a primit de asemnea compententa
infintari si completari registrului)
http://www.inspectiamuncii.ro/fisiere/R ... izator.pdf
Si a doua legatura:
http://www.itmbraila.ro/manual%20de%20utilizare.pdf
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!
-
Daca n-ai reusit pana acum : incearca la sectiunea INTRODUCERE SALARIATI.
Am modificat numele unei salariat casatorite insa nu se preia in Revisal modificarea.
Mentionez ca este la al doilea contract si exact pe acesta l-am modificat.
Nu stiu unde gresesc.
Pe site-ul REGES-ului imi apare cu primul nume si la contractul activ si la contractul incetat. In rapoarte apare corect. !!!!!!!!!
Mentionez ca este la al doilea contract si exact pe acesta l-am modificat.
Nu stiu unde gresesc.
Pe site-ul REGES-ului imi apare cu primul nume si la contractul activ si la contractul incetat. In rapoarte apare corect. !!!!!!!!!
Modifica la ambele contracte.
Multumesc.
Am reusit.

Am reusit.