Eroare operatii state salarii

trifi726

Eroare operatii state salarii

#1 Mesaj de trifi726 »

Buna! Am introdus in configurare salarii , fisiere salariati, am salvat datele in temp si acum incerc operatii state salarii. Aleg luna etc...si da eroare "Din cauza numerelor prea mari s-au pierdut date! Va rog verificati! Inchid tranzactia 1" si se inchide programul saga. Nu inteleg, unde gresesc, ori daca mai trebuie sa fac ceva. Multumesc pentru ajutor.

herganiec

Re: Eroare operatii state salarii

#2 Mesaj de herganiec »

verificati ca nu ati completat ceva bine la campurile numerice.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”

trifi726

#3 Mesaj de trifi726 »

Multumesc, am reusit! :)

balazse

#4 Mesaj de balazse »

Si unde ai gresit?
Nu de alta, dar sa invete si altii din greseala altora. :wink:

trifi726

#5 Mesaj de trifi726 »

La norme/zi aveam o steluta in loc de nr. ore, era automat din program... nu am fost atenta :D

trifi726

#6 Mesaj de trifi726 »

Mai am o situatie, daca nu e cu suparare si nu imi dau seama ce sa fac.
Un angajat cu 4 ore/zi 16 ore/luna (o zi /saptamana) ... pontez o zi CO (4 ore) si ar trebui 12 ore lucrate.
Pontajul e ok, ziua de CO la detalii e ok, insa la statul de plata imi calculeaza (pe ianuarie 2015) 76 ore lucrate, ca si cum ar lucra 20 zile in luna. Nu stie sa "vada" angajatul ca are contract cu 16 ore /luna.

La introducere date angajat e corect, 4 ore respectiv 16/luna.
:D :) Multumesc. Si imi cer scuze, acum invat programul :) Nu e complicat, doar chichitele si neatentia ne omoara :lol:

herganiec

#7 Mesaj de herganiec »

descrie fiecare coloana din fisier-salarii cum le-ati completat la acest angajat.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”

tomac

#8 Mesaj de tomac »

Asta pentru că ați completat normă de 4 ore/zi
În cazul dvs e vorba de normă mai mică de 1 oră pe zi. Trebuie să definiți timpul lunar în ore. 16 în cazul dvs.Iar numărul de zile lucrate să-l corectați, manual, în D112.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

trifi726

#9 Mesaj de trifi726 »

Da, am reusit cu ajutor de la o prietena ... asa este, trebuia sa aleg 0 ore/zi si 16 ore/lunar ...insa nu aveam de unde sa stiu si nu gasisem informatii. Insa, poate prind bine si la altii explicatiile ... sunt curioasa ce mai urmeaza :D
Pana aici sunt multumita de saga, chiar daca mai apar si :roll: uneori. Va doresc spor la treaba si mersi de ajutor! :)

Scrie răspuns