Buna ziua
Am un angajat care vreau sa il dau afara, de fapt i am propus sa il mut la un alt punct de lucru si nu vrea ceea ce ma obliga sa il dau afara, punctul de lucru unde activeaza o sa il inchid. Problema este ca vrea somaj, insa eu am nevoie de un angajat. Daca ii desfac contractul cu Art65 pct1 mai pot angaja un alt baiat cu aceasi functie cu cea pe care o ocupa el??
Va multumesc!
Somaj
Re: Somaj
depinde unde e punctul e lucru. Daca e in aceeasi localitate, ar trebui sa accepte altfel .. nu puteti sa-l treceti in somaj asa ca vrea el.
Daca e in alta localitate si inchideti acel punct de lucru atunci normal nu se poate muta in alt oras doar pt serviciu. cred ca merge cu desfiintare post cu restrangere activitate.
Daca e in alta localitate si inchideti acel punct de lucru atunci normal nu se poate muta in alt oras doar pt serviciu. cred ca merge cu desfiintare post cu restrangere activitate.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
Nu este in alta localitate, ba mai mult magazinul este sutuat chiar in cartierul in care el locuieste... Dar nu vrea, ii place omului la centru.
)
Ok si daca desfac contractul cu restrangere activitate eu mai pot angaja pe altcineva, ca asta este problema mea.
Va multumesc!

Ok si daca desfac contractul cu restrangere activitate eu mai pot angaja pe altcineva, ca asta este problema mea.
Va multumesc!
Da puteti pt ca nu il mai treceti in somaj.
il instiintati in scris ca se desfinteaza postul initial in locatia x si ca i se ofera acelasi post in locatia y. Daca refuza atunci art.61A, Disciplinat, sau in cel mai bun caz art.55B acordul partilor.
il instiintati in scris ca se desfinteaza postul initial in locatia x si ca i se ofera acelasi post in locatia y. Daca refuza atunci art.61A, Disciplinat, sau in cel mai bun caz art.55B acordul partilor.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
Insitintarea trebuie sa o trimit prin posta?? Ca sa am confirmarea de primire?? Pt ca el nu vrea sa mai semneze nimic, vreau sa fiu acoperita ca a primit o si a luat la cunostinta schimbarea locatiei si el refuza sa vina. El tot vine cu amenintari, azi de ex nu s a mai prezentat la servici, desi trebuia sa vina, nici macar nu a mai anuntat...
trimiteti informarea prin posta cu confirmare de primire.. apoi daca nu vine treceti-l nemotivat. si gata.
astazi trebuia sa vina sa ii dau sa semneze decizia, ma hotarasem sa il dau afara cu desfintarea postului numai sa nu mai aud de el si sa scapam mai repede de el, dar surpriza face ca nu a mai venit la servici, are si cheia de la magazin, eu pe a noastra am predat o proprietarului el nu a vrut sa vina sa ne o dea. mi a luat si statele de plata pe lunile ian feb mart aprilie a zis ca le va semna dar le a uat si nu le a mai adus, a luat si cererea si decizis cu art 55 lit b si nu le mai aduce nici semnate nici nesemnate.
eu cu data de 15 as vrea sa fac ceva cu el ca nu imi convine sa ii mai platesc cartea de munca si la cat tupeu are acest baiat imi cere si salariu cand va veni data
))
va rog sa imi spuneti pe rand care sunt pasii care trebuie sa ii parcurg in rezolvarea acestei situatii:
in primul rand vreau sa ii suspend contractul sa operez in revisal si sa il trimit pt a nu mai plati pt el...dupca care sa imi spuneti care sunt pasii ce trebuie sa ii urmez, nici nu se mai pune problema de al mai muta la alt spatiu, vreau sa scap de el:))
va multumesc!
eu cu data de 15 as vrea sa fac ceva cu el ca nu imi convine sa ii mai platesc cartea de munca si la cat tupeu are acest baiat imi cere si salariu cand va veni data

va rog sa imi spuneti pe rand care sunt pasii care trebuie sa ii parcurg in rezolvarea acestei situatii:
in primul rand vreau sa ii suspend contractul sa operez in revisal si sa il trimit pt a nu mai plati pt el...dupca care sa imi spuneti care sunt pasii ce trebuie sa ii urmez, nici nu se mai pune problema de al mai muta la alt spatiu, vreau sa scap de el:))
va multumesc!