zi libera legala inlocuita cu alta zi

stefi

zi libera legala inlocuita cu alta zi

#1 Mesaj de stefi »

Buna ziua!
in luna aprilie am un salariat care a lucrat in ziua libera legala de Pasti, in 13.04 si am acordat zi libera data de 17.04., insa as vrea sa stiu daca am lucrat corect. In legenda nu gasesc L pt. zi libera. Acum am la data de 13.04 8 ore in pontaj, iar la data de 17.04 este gol. Este corect asa? In saptamana urmatoare am 4 zile de concediu de odihna pe care le-am trecut la ¨salarii¨ ^¨concedii¨ si la concediu odihna¨ am trecut 4 zile: din 20 pana in 23 ambele incluse. DEci la aprilie am 4 zile de concediu de odihna si ziua libera legala inlocuita cu data de 17.04 si am la total ore lucrate 136 si la ore de concediu de odihna 32ore: 4*8=32. Este corect? Ziua de 17.04 nu intra la ore lucrate...
Va rog, ajutor!!

herganiec

Re: zi libera legala inlocuita cu alta zi

#2 Mesaj de herganiec »

ziua libera acordata pentru sambata lucrata, o pontati normal.
pentru cea lucrata in ziua de Pasti o completati la ore suplimentare in statul de plata la salariatul respectiv (detalii).
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”

stefi

#3 Mesaj de stefi »

Atunci daca vreau sa inlocuiesc ziua libera legala de Pasti care a fost 13.04 cu data de 17.04, eu am facut la data de 13.04 am pus 8ore si la data de 17.04 am casuta goala in pontaj.
Acum am introdus cele 8 ore la ore suplimentare 1 atat in pontaj car si la detalii din statul de plata si ca si sume nu mi s-a schimbat nimic. Chiar si D112 esta la fel ca inainte, avand aceleasi sume. Inseamna ca am facut corect, atata doar ca o sa las cele 8ore la suplimentare sa apara acum acolo.
Multumesc!

stefi

#4 Mesaj de stefi »

Trebuie completat si procentul de 100% in ecranul detalii cand trec orele suplimentare la angajatul caruia vreau sa-i dau liber in alta zi pt. ziua lucrata de Pasti? In cazul acesta, da, mi se modifica intr-adevar suma, salariul este mai mare.

Cineva sa-mi dea si mie o mna de ajutor, va rog!

herganiec

#5 Mesaj de herganiec »

100% se pune cand o platiti normal,si are liber inca o zi
daca e in weekend sau sarb. legala se pune 200% (dublu) si nu dati alta zi libera.
ceva ca mai jos:
Imagine
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”

stefi

#6 Mesaj de stefi »

In regula, va multumesc pt. ajutor.

Scrie răspuns