Buna ziua ,
Am un salariat detasat din 19.06.2015 pana la 03.12.2015 la o scoala .Salariul salariatului este de 975 lei .Va rog , ce trebuie sa fac incepand cu 01.07.2015 , maresc salariul de la 975 la 1050 ? cum trebuie procedat , cum fac revisal ?
Multumesc
salariat detasat
Re: salariat detasat
Esti obligat sa-i modifici salariul de incadrare si sa-i comunici decizia, angajatorului la care s-a facut detasarea. Prin REVISAL o sa operezi incetarea detasarii cu data de 01.07, modifici salariul de incadrare si inregistrezi din nou detasarea.
Eu asa consider ca doar asa poti face majorarea de salar.
Multumesc frumos ptr promtitudine si intelegere , daca va urmez sfatul cum trebuie sa procedez?pinteae scrie:Esti obligat sa-i modifici salariul de incadrare si sa-i comunici decizia, angajatorului la care s-a facut detasarea. Prin REVISAL o sa operezi incetarea detasarii cu data de 01.07, modifici salariul de incadrare si inregistrezi din nou detasarea.
operez incetare detasare cu 01.07.2015 si transmit revisal ?
operez modificarea sal de incadrare tot cu 01.07.2015?
cu ce data inregistrez din nou detasarea ?
deci dupa fiecare operatie trebuie sa transmit revisal ?
multumesc
Pentru MoacaC
Referitor la postare:
Referitor la postare:
tomac scrie: Folosiți butonul "Răspunde" pentru a continua o discuție. Nu folosiți butonul "Citează" decât atunci când e nevoie să citați pe cineva.
Operatiunile se fac in ordinea descrisa de tine (incetare detasare > modificare salar > detasare), cu data de 01.07, iar fisierul din REVISAL se salveaza si se transmite o singura data. In fisier se vor vedea toate modificarile.