Buna ziua,
In cazul preluarii automate a tichetelor de masa pentru toti salariatii conform statului de plata precedent, cum se poate modifica valoarea unui tichet fara a modifica la fiecare persoana in parte?
De asemenea, cum s-ar putea introduce la sute de angajati o suma fixa la tichete cadou, fara a intra la fiecare persoana in parte?
Multumesc.
tichete de masa
Re: tichete de masa
Nu este această posibilitate. Doar fiecare angajat în parte modificați manual.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
Buna ziua ! Este prima data cand societatea acorda tichete de masa. Am citit in lege ca angajatorii distribuie salariaţilor tichetele de masă pe suport hârtie lunar, în ultima decadă a fiecărei luni pentru luna următoare. Daca acord in noiembrie tichetele pentru decembrie iar in decembrie am concedii de odihna si medicale regularizarea acestora se face in comanda lunii ianuarie pentru februarie? Multumesc!
- fagarasa176
De fapt este invers se acorda fizic in luna noiembrie pentru luna octombrie.
Altfel se ajunge la situatia descrisa de d-vs si numarul de zile lucrate nu mai corespund cu nr de tichete acordate
Altfel se ajunge la situatia descrisa de d-vs si numarul de zile lucrate nu mai corespund cu nr de tichete acordate
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!