concediu medical

bulzanv

concediu medical

#1 Mesaj de bulzanv »

am un salariat a fost in CM din 09.02.2015 -28.02.2015 si din 01.03.2015---30.03.2015 in continuarie

intrebare: baza de calcul in luna martie 2015 ,saga a pus in calcul si luna februarie plus CM atit la venituri cit si la zile iar la Casa de sanatate a respins dosarul (baza calcul eronat calculat) ajutatima va rog mult

multumesc!

roncovf

Re: concediu medical

#2 Mesaj de roncovf »

Ai uitat sa treci seria si numarul certificatului initial.
Programul a considerat ca e un concediu nou, nu in continuare.

costachet982

#3 Mesaj de costachet982 »

am si eu niste prb de medicale

prima:
un un conced medical cu cod- urgenta medicala ptr 3 zile , l-am pontat si e fara prb.
urmatorul ma baga in ceata este in continuare si e cu boala obisnuita 5 zile calend.- 3 zile lucr )....cum il incadrez in fs pentru primele 5 zile sau tot la cci ca urmare a faptului ca e in continuare??

al 2-lea caz.

am un medical cod 09 - ingrijire copil pana la 18 ani

respectiva salariata nu are stagiul de 6 luni minim cerut ptr calculul indeminzatie dar respectiva a mai lucrat in firma in cadrul anului 2015 si are cele 6 luni minime necesare ptr calculul indemnizatiei dar prg-ul saga nu aduce in calcul decat stagiul de pe noul contract ( are o intrerupere de 2 saptamani- a demisionat si a revenit- si a reinceput cu alt contract de munca)

cum pot modifica la calculatie pentru evidenta corecta ?

si al 3-lea caz e general
am depus numeroase cereri de restituire a concediului medical ( la bucuresti) in ultimi ani si nici pana azi nu au sosit bani are cineva idee unde sa ma duc sa ma interesez ( am fost la casmb si m-a trimis la plimbare - sa fac adrese de revenire) sa vad cauzele , poate sunt erori si nu stiu, etc...
trebuie neaparat cont la trezorerie ??
ceva ideii, sugestii ?!?!

multumesc anticipat

balazse

#4 Mesaj de balazse »

1. Primele 5 zile calendaristice sunt suportate de catre angajator, iar restul din CCI.

2. Faci calculul manual si completezi cu datele necesare.

Scrie răspuns