Prima de 8 martie si Pasti
Prima de 8 martie si Pasti
Unde inregistrez in saga la salarii acordarea de bani pentru 8 martie si pentru Pasti? Dar compensarea in bani a concediului de odihna neefectuat?
Re: Prima de 8 martie si Pasti
1. Prima ce valoare are?
2. Detalii>Alte venituri.
2. Detalii>Alte venituri.
- fagarasa176
Esti cam la jumatatea perioadeiivana91 scrie:bani pentru 8 martie si pentru Pasti

http://www.sagasoft.ro/forum/viewtopic. ... MA#p199023
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
Pentru Pasti nu chiar.
Avem si catolici. E Vinerea Mare si prima deja e cheltuita prin supermarketuri.
Avem si catolici. E Vinerea Mare si prima deja e cheltuita prin supermarketuri.
Prima are valoarea de 100 lei si de 8 martie si de Pasti.
In cazul asta nu are ce cauta in statul de plata. Nu e supusa nici impozitului pe salarii, nici birurilor sociale.
O contabilizezi 6458=5311/5121. Si e preferabil un analitic la 6458, sa poti evidentia la final de an eventualele nedeductibile cu cheltuielile sociale (ce depaseste 5% din 641).
O contabilizezi 6458=5311/5121. Si e preferabil un analitic la 6458, sa poti evidentia la final de an eventualele nedeductibile cu cheltuielile sociale (ce depaseste 5% din 641).
In legatura cu concediul neefectuat, o parte din salariati au avut cate 10 zile de concediu efectuat, restul pot sa-l compenses in bani?
Fii mai explicit, topicul se refera la prima, iar tu intrebi de concedii neefectuate, dar nu dai detalii de conditii.
La acei angajati li se desface contractul de munca sau doar vrei sa compensezi zilele de concediu neefectuate cu bani?
Prima este posibil, faci calculul manual si le treci la "alte venituri", al doilea este interzis prin Codul Muncii.
La acei angajati li se desface contractul de munca sau doar vrei sa compensezi zilele de concediu neefectuate cu bani?
Prima este posibil, faci calculul manual si le treci la "alte venituri", al doilea este interzis prin Codul Muncii.
- danilevicis
tichetele cadou nu se mai impoziteaza nici macar cu 16 % de la 01.01.2016
nu este facut un update pe statul generat de saga? pentru ca nu calculeaza corect.
nu este facut un update pe statul generat de saga? pentru ca nu calculeaza corect.
Cu cat oamenii progreseaza mai mult, cu atat se lovesc de un adversar mai puternic
Depinde în ce cuantum dai. Dacă e până în 150 lei/persoană nu se impozitează.
- danilevicis
pai am facut o simulare pe statul din martie 2016 pt tichete cadou de 100 lei si se impoziteaza. deci?
Cu cat oamenii progreseaza mai mult, cu atat se lovesc de un adversar mai puternic
Sumele neimpozitate nu se introduc pe stat.
- danilevicis
ok, mersi
Buna ziua,
1. la salariatii cu 1 ora / 2 ore / 4 ore / 9 ore pe zi cu functia de baza la societate se poate acorda prima de 150 lei de Pasti?
2. la salariatii......................idem..........................fara functia de baza la societate se poate acorda prime de 150 lei?
Multumesc !
1. la salariatii cu 1 ora / 2 ore / 4 ore / 9 ore pe zi cu functia de baza la societate se poate acorda prima de 150 lei de Pasti?
2. la salariatii......................idem..........................fara functia de baza la societate se poate acorda prime de 150 lei?
Multumesc !
Da, la ambele.