Buna ziua
Am inceput sa calculez salariile in SAGA incepand cu ianuarie 2017 pentru o firma unde avem sporuri permanente. Avem a salariata plecat la CIC. Am introdus perioada suspendarii dar sporurile permanente apar la total venit.
Ce nu am bifat corect? Nu ar trebui sa aiba salariu!
Sporuri permanente
Re: Sporuri permanente
sporurile nu sunt configurate corect, trebuie aplicate la timp efectiv lucrat.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
Am verificat
La configurare salarii este bifat ca aplicat la salariu af. timp lucrat!
Dar tot ramane la total venit
La configurare salarii este bifat ca aplicat la salariu af. timp lucrat!
Dar tot ramane la total venit
si nu are alte ore lucrate ?
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
Nu are!
140 ore concediu crestere copil (norma speciala de 7 ore / zi).
Numai sporul permanent apare ca venit realizat!
140 ore concediu crestere copil (norma speciala de 7 ore / zi).
Numai sporul permanent apare ca venit realizat!
si la ce este configurat sa se aplice ?
Nu uita sa intrii in Operatii=> State salarii => Ianuarie 2017 => Selecteaza salariata apoi apasa butonul din dreapta => Concedii => acolo alege Concedii de odihna/Concedii fara plata/ Suspendari => Apasa adaug => Selecteaza Crestere copil 2/3 ani => sa introduci acolo data de inceput si data de sfarsit suspendare => Salveaza.
Apoi dai actualizeaza date din stat si va avea 0 .
Spune-mi daca a mers.
Apoi dai actualizeaza date din stat si va avea 0 .
Spune-mi daca a mers.