alcul CAS SI CASS pentru certificate medicale
alcul CAS SI CASS pentru certificate medicale
Cum se calculeaza CAS si CASS pentru certificatele medicale care sunt platite atat de firma cat si din FNUASS ?(conf.modificarii art.144 din OUG 3/2018)
Re: alcul CAS SI CASS pentru certificate medicale
Prin aplicarea cotelor la brut.
Programul încă nu e actualizat.
Programul încă nu e actualizat.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
Buna ziua,
va rugam sa ne spuneti cand se actualizeaza programul cu calcul corect cas la concedii medicale (cf OUG 3/2018)
Se aplica de la 01.01.2018 si deja trebuiesc platite salariile ptr ianuarie.....
Multumim
va rugam sa ne spuneti cand se actualizeaza programul cu calcul corect cas la concedii medicale (cf OUG 3/2018)
Se aplica de la 01.01.2018 si deja trebuiesc platite salariile ptr ianuarie.....
Multumim
intrebati la firma direct.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
În curând.
Dacă nu se modifică joi iarăși.
Actualizarea e pregătită. Dar declarațiile ministrului finanțelor sunt că joi vor corecta iarăși ceva. Adică iar modificare de program.
Dacă nu se modifică joi iarăși.
Actualizarea e pregătită. Dar declarațiile ministrului finanțelor sunt că joi vor corecta iarăși ceva. Adică iar modificare de program.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Noi am dat salariile pe ianuarie.
)))) O sa modificam modificarea modificarilor ordonantei 3 care se mai discuta maine. deci mai dureaza, mai dureaza normal si cu actualizarea programului, mai dureaza si cu 112, care intai o sa dea erori si atentionari normal, si care, sper ca pana la 25 februarie inchidem si ianuarie. oricum sper degeaba. e haos