Buna ziua,
Am un angajat care are concediu medical cod 14 (procent 100%) iar programul calculeaza asa (la salariul brut de 2200 si deducere personala 670 lei):
Media zilnica (baza de calcul) = 103,64 lei
Procent acordat: 100
Indemnizatie zilnica = 77.73 lei = adica 75%, nu 100%.
Este concediu pe toata luna (20 zile lucratoare) si nu apar nicaieri cele 5 zile platite de firma si 15 platite din FNUASS.
Puteti sa ma ajutati?
calcul Concediu Medical 100%
Re: calcul Concediu Medical 100%
Trebuie sa adaugi CM-ul de 2 ori : o data de la 01.09.2018 pana la 05.09.2018 - 5 zile si selectezi FS si inca odata acelasi CM de la 06 pana la 30 - 25 zile si alegi CCI. (inteleg ca are un singur CM, nu?)
Iar pentru procent trebuie sa introduci corect datele din CM (cod boala,cod diagnostic).
Iar pentru procent trebuie sa introduci corect datele din CM (cod boala,cod diagnostic).
Multumesc pentru raspuns.
Da, are un singur concediu medical.
Am adaugat de 2 ori: 5 zile FS + 15 zile CCI si tot asa calculeaza
am verificat codul de boala (14), este corect intrdus. La procent apare 100, dar calculeaza pe 75%.
(nu stiu sa introduc o fotografie/imagine ca sa-ti arat...)
Monica
Da, are un singur concediu medical.
Am adaugat de 2 ori: 5 zile FS + 15 zile CCI si tot asa calculeaza

am verificat codul de boala (14), este corect intrdus. La procent apare 100, dar calculeaza pe 75%.
(nu stiu sa introduc o fotografie/imagine ca sa-ti arat...)
Monica
zilele de concediu medical sunt calendaristice nu lucratoare
Ai impresia ca nu e platit 100%, deoarece conteaza si numarul de zile lucratoare din luna in care e in CM, ori septembrie are doar 20 zile lucratoare.