setari pt concedii medicale
-
setari pt concedii medicale
am introdus conc medicale, am facut D112--dar nu-mi scoate documentatia pt casa de sanatate ? ce setari nu am ?
Re: setari pt concedii medicale
Ce documentatie nu ai putut tiparii (detaliaza un pic) si de unde ai incercat sa tiparesti?
-
centralizator concedii medicale. centraliz sume concedii medicale
Mergi pe statul de plata pentru luna in cauza -> te pozitionezi pe un angajat care a fost in concediu medical -> apesi pe "concedii..." -> in feareastra care apare in partea de jos apar centralizatoarele.
Daca doresti sa tiparesti cerere de restituire atunci mergi la "fisiere" -> "salariati" -> "adeverinte" -> "cerere testituire CM" -> alegi perioada si tiparesti documentul in cauza.
Daca doresti sa tiparesti cerere de restituire atunci mergi la "fisiere" -> "salariati" -> "adeverinte" -> "cerere testituire CM" -> alegi perioada si tiparesti documentul in cauza.
-
asa am facut --1
1 .pe stat nov pe salariat --concedii medicale --nu listeaza decit baza---toate celelalte rubrici--centaliaz concedii etc sint inactive
2 pe salariatii--adev restit -salariat arata cererea cu val 0-pe salariatul cu CM
1 .pe stat nov pe salariat --concedii medicale --nu listeaza decit baza---toate celelalte rubrici--centaliaz concedii etc sint inactive
2 pe salariatii--adev restit -salariat arata cererea cu val 0-pe salariatul cu CM
Ultima oară modificat Mar Ian 08, 2019 10:07 pm de către stanescue754, modificat 1 dată în total.
-
nu am avut concedii medicale pina acum --de cind am programul--ma gindeam ca este o setare si eu nu am facut-o
-
Dar statul de plată nu pentru luna decembrie 2018 îl faci?Întreb pentru că ai scris mai sus că te uiți pe statul pentru noiembrie!stanescue754 scrie:asa am facut --1

Ultima oară modificat Joi Ian 10, 2019 1:11 pm de către ferenta192, modificat 1 dată în total.
Pentru StanescuE754
Ai concediu medical care se recupereaza din CCI sau doar din FS?
Ai introdus corect certificatul medical (daca da, ar trebui sa ne descrii cum ai facut, detaliat)?
Ai concediu medical care se recupereaza din CCI sau doar din FS?
Ai introdus corect certificatul medical (daca da, ar trebui sa ne descrii cum ai facut, detaliat)?
-
CM este cu FS dar si de recuperat--intrucit casa nu-mi da voie sa-l despart pe cele doua pozitii am introdus numai pe Fs--poate ca ac lucru nu-mi permiteCM fiiNd cu durata mare . am sa-l despart la inroducere si voi face D112 si listari pt casa de sanatate Si apoi voi face doar o pozitie. Cred ca ac i-mi da eroare
cum adică? n=am mai pomenit așa ceva.stanescue754 scrie:-intrucit casa nu-mi da voie sa-l despart pe cele doua pozitii
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
buna ziua!
ce fac daca am omis sa depun concediile medicale pe iunie iulie si august la o societate comerciala?
ce fac daca am omis sa depun concediile medicale pe iunie iulie si august la o societate comerciala?
Cum adica?
Nu le-ai inregistrat?
Nu ai solicitat restituirea lor?
Nu le-ai inregistrat?
Nu ai solicitat restituirea lor?
...apoi daca nu le-ai introdus inseamna ca ai platit angajatul din banii firmei.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
Buna!
Am un concediu medical cu cod 03, la care s-a predat D112 si documentatiile la Casa de Pensii pt resitutirea Indemnizatiei pt incapacitate temporara de munca.
DAR!!! Am fost sunata de la CASS (Casa de Sanatate) ca sa sterg din D112 de la sectiunea "C.2. Indemnizatii sanatate - Incapacitate temporara de munca - Nr cazuri 1".
Mentionez faptul ca in D112 apare bine la sectiunea "C.3. Indemnizatii pt accidente de munca si boli profesionale - Incapacitate temporara de munca - Nr cazuri 1".....
Nu inteleg de ce i-mi apare si la C.2.?! Nu stiu cum sa sterg? Am incercat sa sterg din SAGA, dar cand dau in format PDF i-mi pune automat nr. caz "1" la C.2.
Ce nu fac bine?!
Va multumesc pt raspunsuri!
Am un concediu medical cu cod 03, la care s-a predat D112 si documentatiile la Casa de Pensii pt resitutirea Indemnizatiei pt incapacitate temporara de munca.
DAR!!! Am fost sunata de la CASS (Casa de Sanatate) ca sa sterg din D112 de la sectiunea "C.2. Indemnizatii sanatate - Incapacitate temporara de munca - Nr cazuri 1".
Mentionez faptul ca in D112 apare bine la sectiunea "C.3. Indemnizatii pt accidente de munca si boli profesionale - Incapacitate temporara de munca - Nr cazuri 1".....
Nu inteleg de ce i-mi apare si la C.2.?! Nu stiu cum sa sterg? Am incercat sa sterg din SAGA, dar cand dau in format PDF i-mi pune automat nr. caz "1" la C.2.
Ce nu fac bine?!

Generezi din nou fisierul pdf si de acolo stergi ceva daca doresti.