PONTAJ ANGAJATI INFECTATI COVID19

galaa

PONTAJ ANGAJATI INFECTATI COVID19

#1 Mesaj de galaa »

Buna tuturor,

cum procedam cu pontarea angajatilor care ne anunta ca sunt infectati cu virusul COVID19, luati in evidenta DSP dar care vor obtine concediul medical dupa ce trece perioada critica..14 zile sau dupa vindecare.
pana intram in posesia certificatelor de concediu medical...asta poate insemna trecerea de la o luna la alta..cum ii pontam? cum este legal? ca sa-i trec in medical am nevoie de certificatele medicale..prezenti la munca nu sunt....etc

Am cautat recomandari oficiale in acest sens dar nu am gasit nimic..in practica cum procedati?

Multumesc anticipat pentru raspunsuri.

pomparaus

Re: PONTAJ ANGAJATI INFECTATI COVID19

#2 Mesaj de pomparaus »

Daca nu ai CM salariatii sunt lipsa si cand ai CM faci rectificativa D112 : nu cred sa fie multe cazuri, pt.ca majoritatea CM-urilor pentru salariatii carantinati sunt emise in luna urmatoare pana in 25 ale lunii cand faci inchiderea.

galaa

#3 Mesaj de galaa »

Multumesc pentru raspuns...este vorba de cum ii platesc pe acestia..stiu ca am timp sa fac rectificativa pana pe 25 luna urmatoare...spre exemplu acum in noiembrie la lichidarea lunii, sunt cateva zile de concediu medical..nu am primit certificatele..dar angajatii vor banutii..cum ii pontez ca sa generez statul de salarii?

tomac

#4 Mesaj de tomac »

Nu-i plătiți până ce nu aveți concediul medical. Nu puteți să le stabiliți drepturile salariale în lipsa acelor documente.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

Scrie răspuns