Buna ziua,
as dori sa primesc un raspuns pentru cele 3 cazuri pentru tatici:
1) are prin ROI inca 3 zile libere platite - cum se ponteaza si cum se procedeaza in Saga la salarizare ? Presupun ca in zilele libere platite nu mai primeste tichet de masa, dar se mai face o decizie, vreun act ceva, sau e suficient pontajul ?
( ma refer aici si in cazul in care cineva lucreaza in week-end si se compenseaza in 60 de zile cu o zi libera platita )
2) are dreptul in baza legii 210/1999 la un concediu platit de 5 zile lucratoare, iar acesta se acorda numai la cerere, in primele 8 saptamani de la nasterea copilului si sa prezinte certificatul de nastere al copilului. Cum se ponteaza si cum se procedeaza in Saga la salarizare ?
3) Face si cursul de puericultura, si o singura data primeste inca un concediu de 10 zile lucratoare.
Cum se ponteaza si cum se procedeaza in Saga la salarizare ? Nu mai stiu exact unde, parca in cazul asta se face si suspendare in Revisal.
concediu paternitate
Re: concediu paternitate
1. Se pontează liber în baza cererii. Nu primește tichete. Pontajul și cererea sunt suficiente.
2 -3. În REVISAL există suspendare pentru concediu pentru paternitate. Operați doar în REVISAL suspendarea. În pontaj se reflectă ca atare, dar în state salarii nu se face nimic pentru că zilele respective sunt libere plătite.
2 -3. În REVISAL există suspendare pentru concediu pentru paternitate. Operați doar în REVISAL suspendarea. În pontaj se reflectă ca atare, dar în state salarii nu se face nimic pentru că zilele respective sunt libere plătite.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
Va multumesc pentru raspunsuri.
As dori sa revin pentru o scurta clarificare, la punctul 1: la zile libere platite in Saga la salarizare se iau in calcul cele 8 ore, si se calculeaza salariul normal, cu ore lucrate full in luna, corect ?
Tind sa deduc ca asa ar fi, bazat pe raspunsul dvs de la punctul 2-3 "În pontaj se reflectă ca atare, dar în state salarii nu se face nimic pentru că zilele respective sunt libere plătite."
Rog confirmare.
Va multumesc anticipat.
As dori sa revin pentru o scurta clarificare, la punctul 1: la zile libere platite in Saga la salarizare se iau in calcul cele 8 ore, si se calculeaza salariul normal, cu ore lucrate full in luna, corect ?
Tind sa deduc ca asa ar fi, bazat pe raspunsul dvs de la punctul 2-3 "În pontaj se reflectă ca atare, dar în state salarii nu se face nimic pentru că zilele respective sunt libere plătite."
Rog confirmare.
Va multumesc anticipat.
Da, așa este.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.