spor de mobilitatate si concediu de odihna
spor de mobilitatate si concediu de odihna
Buna ziua, un salariat care are un spor permanent de mobilitate, angajat in constructii, are 15 zile concediu de odihna. Saga calculeaza acest spor si pentru perioada de CO, este corect? Daca in statul de plata suma aferenta CO este 2000 lei iar sporul este de 10%, suma bruta reprezentand indemnizatia CO va fi 2200 lei, corect? Multumesc.
Re: spor de mobilitatate si concediu de odihna
Da, este corect. Indemnizația de CO trebuie să se determine în funcție de salariul de bază și sporurile permanente. Așadar orice spor permanent se va lua în considerare.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Multumesc!
Sarbatori fericite!
Sarbatori fericite!
-
Buna seara! Va rog sa ma ajutati cu opiniile Dvs: am acordat indemnizatie de mobilitate pentru lucratori in constructii, sub pragul de 33% din salariul de baza (in suma fixa de 800 lei lunar in contractul individual de munca), prin urmare este venit neimpozabil. Avand in vedere faptul ca este venit neimpozabil, dupa parerea Dvs, se poate acorda si pentru zilele in care angajatul este in concediu de odihna/boala?
Nu acorda indemnizația de mobilitate pentru zilele în care angajatul este în concediu de odihnă sau concediu medical, deoarece nu există justificare practică și fiscală.(angajatul nu desfășoară activitate și nu există mobilitate fizică în interes de serviciu.)
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
-
Multumesc!
herganiec scrie: ↑Joi Ian 23, 2025 12:18 pm Nu acorda indemnizația de mobilitate pentru zilele în care angajatul este în concediu de odihnă sau concediu medical, deoarece nu există justificare practică și fiscală.(angajatul nu desfășoară activitate și nu există mobilitate fizică în interes de serviciu.)