eroare transmitere d112
eroare transmitere d112
buna seara,
Oare ce nu fac bine de nu mi se ataseaza xml la declaratie si imi sa eroare la transmiterea d112 ? Va rog, ajutor. Multumesc.
Oare ce nu fac bine de nu mi se ataseaza xml la declaratie si imi sa eroare la transmiterea d112 ? Va rog, ajutor. Multumesc.
Re: eroare transmitere d112
Nu ați citit ce scrie pe prima pagină a site-ului. Nici ce este anunțat pe pagina de Facebook a SAGA.
În cazul în care aveți concedii medicale, pdf-ul nu se validează, eroarea fiind la procedura de validare a ANAF în cadrul pdf-ului respectiv.
Dacă nu se validează nu atașează niciun fișier și nu se poate depune.
Există două soluții:
1. așteptați ca ANAF să corecteze fișierul și să rezolve eroarea și după ce face asta și se introduce în program să refaceți actualizarea și să generați iarăși declarația
2. să generați XML din SAGA și acel XML să-l validați cu DUKIntegrator ori cu programul Declarații ANAF ori cu alt soft care citește XML pentru declarații, le validează cu DUKIntegrator și le transformă în pdf semnat, depunând pdf-ul rezultat la ANAF
În cazul în care aveți concedii medicale, pdf-ul nu se validează, eroarea fiind la procedura de validare a ANAF în cadrul pdf-ului respectiv.
Dacă nu se validează nu atașează niciun fișier și nu se poate depune.
Există două soluții:
1. așteptați ca ANAF să corecteze fișierul și să rezolve eroarea și după ce face asta și se introduce în program să refaceți actualizarea și să generați iarăși declarația
2. să generați XML din SAGA și acel XML să-l validați cu DUKIntegrator ori cu programul Declarații ANAF ori cu alt soft care citește XML pentru declarații, le validează cu DUKIntegrator și le transformă în pdf semnat, depunând pdf-ul rezultat la ANAF
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Am vazut astazi. Multumesc. Am rezolvat.
buna ziua, am crezut ca mi s-a rezolvat problema, dar m-am inselat.
De la ANAF am primit urmatoarea:
"'Fisierul depus nu este un document valid - Declaratia nu are un fisier XML atasat. / The declaration does not have an XML file attached."
Specific, ca am actualizat SAGA astazi. (Am vers. pt. D112 din 03.11.2023)
De la ANAF am primit urmatoarea:
"'Fisierul depus nu este un document valid - Declaratia nu are un fisier XML atasat. / The declaration does not have an XML file attached."
Specific, ca am actualizat SAGA astazi. (Am vers. pt. D112 din 03.11.2023)
Am rezolvat cu DUKIntegrator. Multumesc.
EROARE D 112
E: asigurat (5) [idAsig = 5] sectiune asiguratA (1)
eroare regula: S9c2: pentru contractele cu norma de lucru intreaga trebuie sa nu selectati 1- exceptat sau 2 - neexceptat
Un angajat cu salar minim,are nemotivate...acest fapt o fi cauza erorii ? Ce este de facut ?
eroare regula: S9c2: pentru contractele cu norma de lucru intreaga trebuie sa nu selectati 1- exceptat sau 2 - neexceptat
Un angajat cu salar minim,are nemotivate...acest fapt o fi cauza erorii ? Ce este de facut ?
Buna seara! am concedii medicale, am actualizat programul, dar am aceiasi problema ASIGURAT 5:
* EROARE - Sectiunea B.4 - B4_7S # B2_5S+B2_6S+B2_7S+B3_7S ! Ma poate ajuta cineva? e de la cei 200 lei netaxabili
* EROARE - Sectiunea B.4 - B4_7S # B2_5S+B2_6S+B2_7S+B3_7S ! Ma poate ajuta cineva? e de la cei 200 lei netaxabili
Re: EROARE D 112
si eu am aceiasi problema, unde se face corectia?takom scrie: ↑Joi Noi 09, 2023 5:28 pm E: asigurat (5) [idAsig = 5] sectiune asiguratA (1)
Bifați, momentan, la Baza contribuții egală cu salariul în Fișiere - Salariați și actualizați datele în stat.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Buna ziua,
Am angajați care și-au întocmit bilete de voie și au lipsit câte 1.5 - 2 ore. La transmiterea D112 am primit recipisa cu următoarea eroare:
" E: asigurat (2) [idAsig = 2] sectiune asiguratA (1)
eroare regula: S9c2.1: pentru contractele cu venit (A_13= 3081 ) < 3100 raportat la NZL ( 3100) trebuie sa
selectati 1- exceptat sau 2 - neexceptat"
Cum pot rezolva problema? Mulțumesc.
Am angajați care și-au întocmit bilete de voie și au lipsit câte 1.5 - 2 ore. La transmiterea D112 am primit recipisa cu următoarea eroare:
" E: asigurat (2) [idAsig = 2] sectiune asiguratA (1)
eroare regula: S9c2.1: pentru contractele cu venit (A_13= 3081 ) < 3100 raportat la NZL ( 3100) trebuie sa
selectati 1- exceptat sau 2 - neexceptat"
Cum pot rezolva problema? Mulțumesc.
raspunsul e deasupra mesajului tău.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
Bifa aceea ( Baza contribuții egală cu salariul) o pun la toata lumea, chiar de la angajare. De data aceasta se pare ca nu functioneaza, desi am ultima actualizare a programului si evident si la statul de salarii.
Cand faceti o actualizare, devalidati staul de salarii, faceti actualizare date si validati si incercat din nou generarea.
-
eroarea B4-B4_7C B2_5C+B2_6C+B2_7c+B3_7C de la ce apare la un salariat in CM