angajare pensionar limita varsta
angajare pensionar limita varsta
Buna colegi , am o persoana , pensionara limita de varsta, pe care administratorul vrea sa o angajeze cu 4 ore , cum se platesc contributiile dupa salar la 4 ore? si in saga bifez functie de baza , chiar daca e cu 4 ore? daca se platesc contributiile dupa 4 ore o angajeaza daca se platesc integral nu mai vrea sa o angajeze si nu stiu exact ce sa ii spun, multumesc
Re: angajare pensionar limita varsta
detalii- bifati pensionar si baza contributii egala cu salariu. functie de baza.
„Nu inteligența ne face mari, ci bunătatea inimii. Nu contează cât de mult știi, ci cât de mult bine faci.”
Multumesc pt raspuns, inteleg sa pot sa o angajez fara probleme la 4 ore
-
ciobanum147
Buna ziua,va rog sa-mi raspundeti daca este corect la angajarea unui pensionar la limita de varsta, sa -l angajez cu 2 ore ,deci nu mai lucreaza in alta parte pot bifa functia de baza,pensionar si baza contributiei egala cu salariul?
Multumesc,
Multumesc,
Da.
„Nu inteligența ne face mari, ci bunătatea inimii. Nu contează cât de mult știi, ci cât de mult bine faci.”
-
ciobanum147
Multumesc frumos.
Deci nu trebuie sa mai fie angajat si in alta parte si in total sa cumuleze 8 ore ca sa pot bifa baza contributiei egal cu salariu.
Deci nu trebuie sa mai fie angajat si in alta parte si in total sa cumuleze 8 ore ca sa pot bifa baza contributiei egal cu salariu.