buna ziua,
in luna martie societatea noastra a acordat femeilor premii pentru evenimentul ,,8 Martie,, in limita deductibila de 300 lei.As dori sa stiu unde pot sa trec aceste sume fara sa se retina contributii salariale, dar sa apara evidentiate in
D 112?
multumesc!
premii neimpozabile de 8 martie
Re: premii neimpozabile de 8 martie
Trebuiesc facuti 2 pasi:
1. In statul de plata, se va trece la TICHETE suma neimpozabila alegandu-se CADOURI (sa nu alegeti TICHETE CADOU); acele sume se vor prelua in D112
2. Fiind vorba de o premiere care nu are legatura cu munca prestata, se va face un Stat suplimentar care se va inregistra manual in articole contabile, astfel:
(vom folosi formula compusa pe care SAGA ne-a pus-o la dispozitie)
La numar de document treceti: 03/2025 (Martie 2025)
6458 % pentru 600 lei (cand ajungeti dand ENTER pe EXPLICATIE, apasati tastele CTR+ENTER ca sa treceti la urmatoarea inregistrare)
...... 421.MIMI pentru 300 lei
...... 421.FELI pentru 300 lei
Salvati!
Succes!
1. In statul de plata, se va trece la TICHETE suma neimpozabila alegandu-se CADOURI (sa nu alegeti TICHETE CADOU); acele sume se vor prelua in D112
2. Fiind vorba de o premiere care nu are legatura cu munca prestata, se va face un Stat suplimentar care se va inregistra manual in articole contabile, astfel:
(vom folosi formula compusa pe care SAGA ne-a pus-o la dispozitie)
La numar de document treceti: 03/2025 (Martie 2025)
6458 % pentru 600 lei (cand ajungeti dand ENTER pe EXPLICATIE, apasati tastele CTR+ENTER ca sa treceti la urmatoarea inregistrare)
...... 421.MIMI pentru 300 lei
...... 421.FELI pentru 300 lei
Salvati!
Succes!
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!