REGES ONLINE

lupud244

REGES ONLINE

#1 Mesaj de lupud244 »

Am o dilema,daca ma puteti ajuta.Ca sa ma conectez la REGES ONLINE pentru toti clientii mei,nu pot folosi semnatura mea electronica ,ca si imputernicit (contabil) ? Trebuie fiecare angajator ,sa aiba semnatura electronica?
Multumesc !

pomparaus

Re: REGES ONLINE

#2 Mesaj de pomparaus »

Nu e necesar ca angajatorii sa aiba semnatura digitala, poti tu, dar trebuie sa ai procura notariala de la fiecare angajator si toate actele firmei semnate cu semnatura ta digitala : statut, rezolutie, CUI, cat si contractul de prestari servicii incheiat cu angajatorii si le atasezi la documentele solicitate ca imputernicit, pentru fiecare firma.

tomac

#3 Mesaj de tomac »

Contul poate fi creat de către reprezentantul legal - recomandat sau poate fi creat de un împuternicit.
Nu este obligatorie procura notarială. Poate fi procură notarială SAU contract de prestări servicii dacă acționați ca prestator. Oricare din aceste documente trebuie să prevadă explicit și faptul că împuternicitul este împuternicit și pentru a crea cont pe platforma REGES nu doar pentru a opera date în acea platformă.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

lupud244

#4 Mesaj de lupud244 »

Multumesc mult,asa stiam si eu,dar voiam o confirmare,ptr.ca auzisem mai multe comentarii,ca nu se poate decat cu semnatura angajatorului
Am deja imputernicire ptr creare cont si serv REGES,semnate de fiecare angajator
Multumesc !

Scrie răspuns