indemnizatie maternitate
indemnizatie maternitate
Buna ziua,
Am o angajata care s-a aflat in concediu crestere copil cu handicap pana la data de 12.06.2025. Din 13.06 este angajata, iar din 01.10.2025 a intrat in concediu sarcina si lauzie. Daca nu imi aduce in timp util ( trebuie finalizate salariile pe octombrie ) adeverinta de la AJPIS cu veniturile avute inainte de 13.06.2025 cum calculez indemnizatia de maternitate avand in vedere ca la mine are un stagiu de cotizare de doar 3 luni jumate ? Perioada de dinainte de 13.06.2025 este considerata ca stagiu asimilat , deci adeverinta consider ca va fi necesara si pentru recuperarea banilor de la FNUASS.
MUltumesc de ajutor.
Am o angajata care s-a aflat in concediu crestere copil cu handicap pana la data de 12.06.2025. Din 13.06 este angajata, iar din 01.10.2025 a intrat in concediu sarcina si lauzie. Daca nu imi aduce in timp util ( trebuie finalizate salariile pe octombrie ) adeverinta de la AJPIS cu veniturile avute inainte de 13.06.2025 cum calculez indemnizatia de maternitate avand in vedere ca la mine are un stagiu de cotizare de doar 3 luni jumate ? Perioada de dinainte de 13.06.2025 este considerata ca stagiu asimilat , deci adeverinta consider ca va fi necesara si pentru recuperarea banilor de la FNUASS.
MUltumesc de ajutor.
Re: indemnizatie maternitate
O calculați pe datele de care dețineți. O va aduce dacă vede că suma încasată e una insignifiantă.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Multumesc tare mult dar va rog, am nevoie de mai mult ajutor
1) Am 12900 venit brut realizat in 66 de zile lucrate . Cum ar trebui sa calculez daca nu am adeverinta ? sa consider ca pentru celelalte zile lucratoare din stagiu de sase luni ( 61 de zile ) venitul e zero si atunci voi avea venit baza de calcul 12900/ 127 zile =101.57 media zilnica baza de calcul si atunci indemnizatia cuvenita pentru luna octombrie este 101.57*85%*23 zile=1986 lei . Este corect ?
2) Fara aceasta adeverinta, voi putea recupera banii de la casa de sanatate ? Sau vor spune ca nu fac dovada stagiului si dosarul va fi respins ?
1) Am 12900 venit brut realizat in 66 de zile lucrate . Cum ar trebui sa calculez daca nu am adeverinta ? sa consider ca pentru celelalte zile lucratoare din stagiu de sase luni ( 61 de zile ) venitul e zero si atunci voi avea venit baza de calcul 12900/ 127 zile =101.57 media zilnica baza de calcul si atunci indemnizatia cuvenita pentru luna octombrie este 101.57*85%*23 zile=1986 lei . Este corect ?
2) Fara aceasta adeverinta, voi putea recupera banii de la casa de sanatate ? Sau vor spune ca nu fac dovada stagiului si dosarul va fi respins ?
-
tanasescum417
Eroare D112 Saga PS
Buna ziua,
Am facut actualizarea la Saga PS 3.0.041 si imi da eroare la D112
Au fost identificate următoarele ERORI: E: validari globale Nr. Cazuri - sarcina si lauzie - mod de calcul eronat eroare regula: A114: E2_31 ('lipsa') = E2_31 calculat cf. regulii (2)
Nu avem concedii de sarcina si lauzie.
Am facut actualizarea la Saga PS 3.0.041 si imi da eroare la D112
Au fost identificate următoarele ERORI: E: validari globale Nr. Cazuri - sarcina si lauzie - mod de calcul eronat eroare regula: A114: E2_31 ('lipsa') = E2_31 calculat cf. regulii (2)
Nu avem concedii de sarcina si lauzie.
Am facut actualizarea la Saga si imi da eroare la D112
Nu avem concedii medicle
Nu avem concedii medicle
Si eu primesc urmatoarea eroare si chiar nu e nimeni in nici-un fel de concediu medical :
Au fost identificate următoarele ERORI:
E: validari globale
Nr. Cazuri - sarcina si lauzie - mod de calcul eronat
eroare regula: A114: E2_31 ('lipsa') = E2_31 calculat cf. regulii (8)
Sa fie probleme la anaf?!
Au fost identificate următoarele ERORI:
eroare regula: A114: E2_31 ('lipsa') = E2_31 calculat cf. regulii (8)
Sa fie probleme la anaf?!
Si eu primesc eroarea: Au fost identificate următoarele ERORI:
eroare regula: A114: E2_31 ('lipsa') = E2_31 calculat cf. regulii (11)
Si la mine apare aceesi eroare :Au fost identificate următoarele ERORI:
-
ferenczg672
Si eu acelasi eroare, am scris la Saga, se pare ca problema e la anaf....
"Buna ziua,
Eroarea din recipisa apare de la validatorul de la Anaf. Solicitati asistenta la Anaf in acest caz."
"Buna ziua,
Eroarea din recipisa apare de la validatorul de la Anaf. Solicitati asistenta la Anaf in acest caz."