Angajat cu 8 ore/saptamana

puscaui

Angajat cu 8 ore/saptamana

#1 Mesaj de puscaui »

Buna seara,
pentru un angajat nou, din 15.01.2026, cu 8 ore/saptamana (luni 4h, miercuri 4h), salariu brut in CIM 1020 lei, cum il inregistrez in panoul "salariati" (am doar ore/zi sau ore/luna, nu am acces la reges online in saga, doar generez statele de plata)

In pontaj ian, ar veni 16 ore (4+4, 4+4), adica 1020/32*16 = 510 lei?
In pontaj febr, ar fi 32 ore, adica 1020 lei?
In pontaj martie, ar fi 36 ore, adica 1020/32*36 = 1148 lei?

Atunci la generarea statului de plata cum fac? Modific in fiecare luna in panoul "salariati"... sau ?
D112 ce va zice :(

Multumesc anticipat pentru orice sugestie!

PS. Stiti cumva cum pot sa dau de un operator de la SAGA? Chat-ul nu stie inca..

velicif

Re: Angajat cu 8 ore/saptamana

#2 Mesaj de velicif »

Il inregistrezi cu ore luna, faci modificarea in panoul Salariati in fiecare luna, manual, la nr. ore. Depui declaratia si abia apoi poti face modificarea, altfel iti va da eroare. Eu nu am gasit alta varianta. Sper sa te ajute.
Salariul este lunar, nu cred ca ar trebui sa se schimbe (si la norma intreaga difera nr ore lucrate dar salariul lunar de incadrare este acelasi).

puscaui

Re: Angajat cu 8 ore/saptamana

#3 Mesaj de puscaui »

velicif scrie: Mar Feb 10, 2026 5:39 pm Il inregistrezi cu ore luna, faci modificarea in panoul Salariati in fiecare luna, manual, la nr. ore. Depui declaratia si abia apoi poti face modificarea, altfel iti va da eroare. Eu nu am gasit alta varianta. Sper sa te ajute.
Salariul este lunar, nu cred ca ar trebui sa se schimbe (si la norma intreaga difera nr ore lucrate dar salariul lunar de incadrare este acelasi).
Multumesc !

Scrie răspuns