In luna februarie 2026 sunt 20 zile lucratoare cu 160 ore lucrate
In practica sunt salariati care au lucrat 20 zile dar cu un numar de 136 ore . sunt zile in care au luctar 4 ore, am pontaj manual, nu cel din SAGA
Cum fac sa nu imi afecteze numarul de zile lucrate? Am vazut ca am introdus manual numarul de ore lucrtae 136, ore suspendate 24 dar in final in statul de plata imi afiseaza 17 zile lucrtae in loc de 20
Cum procedez ?
Multumesc !
salarii
Re: salarii
SAGA repartizeaza conform orelor trecute in SALARIATI (acolo unde inregistrati salariatii)
Alegeti Numar de ore lucrate pe luna.
Dar acest lucru intra in contradictie cu ceea ce ati trecut in contractul individual de munca si ati declarat in REGES.
In REGES ati declarat 8 ore/zi, 40 ore/saptamana.
Cum-necum aveti obligatia sa-i platiti la 160 de ore pe luna. Este vina angajatorului ca nu a calculat corect timpul de lucru.
Cu alte cuvinte v-ati luat angajamentul (prin contract) ca veti plati salariatilor 8 ore/zi, 40 ore/saptamana, cel putin.
Perioada nelucrata o transformati in concediu fara plata/suspendare.
Alegeti Numar de ore lucrate pe luna.
Dar acest lucru intra in contradictie cu ceea ce ati trecut in contractul individual de munca si ati declarat in REGES.
In REGES ati declarat 8 ore/zi, 40 ore/saptamana.
Cum-necum aveti obligatia sa-i platiti la 160 de ore pe luna. Este vina angajatorului ca nu a calculat corect timpul de lucru.
Cu alte cuvinte v-ati luat angajamentul (prin contract) ca veti plati salariatilor 8 ore/zi, 40 ore/saptamana, cel putin.
Perioada nelucrata o transformati in concediu fara plata/suspendare.
Tehnologia nu înlocuiește omul, dar omul care folosește tehnologia îl înlocuiește pe cel care nu o folosește.
Nu trebuie sa fii primul dar trebuie să fii cel mai bun!
Nu trebuie sa fii primul dar trebuie să fii cel mai bun!
Re: salarii
corect paturcai..
„Nu inteligența ne face mari, ci bunătatea inimii. Nu contează cât de mult știi, ci cât de mult bine faci.”