Eroare E-Factura
-
Eroare E-Factura
Buna ziua
Incerc sa trimit o E-Factura si apare urmatoarea eroare: T: validari globale
eroare: Eroare fatala de parsare: 'java.net.MalformedURLException: unknown protocol: c'
Nu stiu care e problema
Multumesc pt.ajutor
Incerc sa trimit o E-Factura si apare urmatoarea eroare: T: validari globale
eroare: Eroare fatala de parsare: 'java.net.MalformedURLException: unknown protocol: c'
Nu stiu care e problema
Multumesc pt.ajutor
Re: Eroare E-Factura
Redescarcă și reinstalează ultima actualizare și apoi regenerează e-factura.
-
Am urmatoare eroare dupa transmiterea facturii:
eroare regula: ERR_
: Codificarea caracterelor pentru facturile XML TREBUIE sa fie UTF-8
A fost actualizat programul cu ultima versiune, nu gasesc nimic despre eroare, va rog sa-mi ajutati cu un raspuns.
Multumesc.
A fost actualizat programul cu ultima versiune, nu gasesc nimic despre eroare, va rog sa-mi ajutati cu un raspuns.
Multumesc.
Probabil se refera la codul CPV care e alcatuit din 8 cifre-liniuta-cifra : vezi ce coduri ai pus la reperele din interiorul facturii.
S-au modificat niște chestii pe la validator. Redescarcă și reinstalează mâine ultima versiune.
-
Si eu primesc acelasi mesaj de eroare. Am emis factura inclusiv cu programul ANAF.Eroarea persista.gothardb598 scrie: ↑Mar Oct 18, 2022 6:40 pm Am urmatoare eroare dupa transmiterea facturii:
Multumesc.
-
Am reusit sa identific eroarea. La mine a fost folosit / in denumirea produsului. Sper sa ajute.
Confirmam si noi ca / in denumirea produsului , si/sau notele , cauzeaza eroarea . Am inlocuit / cu spatiu , s-a retransmis ok .
Clientii nostri s-au plans ca facturile de IERI au fost raportate cu errori .
Am incercat sa scriu la anaf dar serviciul lor de ticketing nu merge, probabil toata lumea vrea sa reclame ceva azi .
Modificarea de schematron de ieri nu genereaza aceasta eroare , e ceva de la incarcare , sau poate validarea initiala din duk .
Caracterul / nu are absolut nici o problema nicaieri in lume, doar la anaf.ro are .
Clientii nostri s-au plans ca facturile de IERI au fost raportate cu errori .
Am incercat sa scriu la anaf dar serviciul lor de ticketing nu merge, probabil toata lumea vrea sa reclame ceva azi .
Modificarea de schematron de ieri nu genereaza aceasta eroare , e ceva de la incarcare , sau poate validarea initiala din duk .
Caracterul / nu are absolut nici o problema nicaieri in lume, doar la anaf.ro are .
anaf.ro sunt cei mai prosti din lume, de ce te miri?
-
Buna seara,
Am si eu urmatoarea eroare la trimiterea facturilor
**fgo:eroare_raspuns_incarcare_efactura
Eroare pe raspunsul apelului de incarcare E-Factura. Raspuns api: 403**.
Ma poate ajuta cineva?
Am si eu urmatoarea eroare la trimiterea facturilor
**fgo:eroare_raspuns_incarcare_efactura
Eroare pe raspunsul apelului de incarcare E-Factura. Raspuns api: 403**.
Ma poate ajuta cineva?
Poate ajuta:
Totusi de unde trimiti facturile, din programul Saga sau de pe fgo.ro?site ANAF scrie:Status code 403 Forbidden – reprezintă un request neautorizat la URL-urile aferente serviciului web de factură.
Atunci trebuie sa contactezi echipa FGO.