Buna seara ,
Am emis facturi catre o Primarie,in xml si in SPV-ul meu ,la raspunsuri ,imi apar pe Codul meu Fiscal si facturi primite (de la Metro ) ,va rog frumos ,spuneti-mi cum le pot descarca ?
Multumesc
EROARE E FACTURA
-
Re: EROARE E FACTURA
La o factura trimsa prin e-Facturi am primit mesaj de atentionare de la client la tip instrument de plata este ales cod 48 - card bancar si corect ar trebui cod 42 - plata in cont bancar.
Imi puteti spune unde pot alege tipul de instrument?
Multumesc!
Imi puteti spune unde pot alege tipul de instrument?
Multumesc!
Se alege automat de către program în funcție de contul folosit pentru încasare. Dacă s-a operat încasare prin 5328 - alege metoda tichete, dacă e 5311 - numerar, 5121 - plata prin bancă, 5125 - card
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Rog ajutor. Am aceasta eroare la transmiterea facturii.
E: validari globale eroare regula: ERR_SCHEMATRON: Codificarea caracterelor pentru facturile XML TREBUIE sa fie UTF-8."},{"message":"F: InvoiceLine (1) sectiune Item (1) sectiune Name (1) eroare: Eroare fatala de parsare: 'org.xml.sax.SAXParseException; systemId: file:///validare/c687193b90dc480da0d236a30c091dd3.xml; lineNumber: 2; columnNumber: 3579; An invalid XML character (Unicode: 0x2) was found in the element content of the document.'"
E: validari globale eroare regula: ERR_SCHEMATRON: Codificarea caracterelor pentru facturile XML TREBUIE sa fie UTF-8."},{"message":"F: InvoiceLine (1) sectiune Item (1) sectiune Name (1) eroare: Eroare fatala de parsare: 'org.xml.sax.SAXParseException; systemId: file:///validare/c687193b90dc480da0d236a30c091dd3.xml; lineNumber: 2; columnNumber: 3579; An invalid XML character (Unicode: 0x2) was found in the element content of the document.'"
Aveți caractere speciale ori diacritice. Operați manual datele ori le importați?
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.