Renuntare Saga WEB
Re: Renuntare Saga WEB
Dar ce parola sa folosesc? Am incercat cu parola mea de desktop si cu cea de Web si nu merge nici una.
- balazse246
Poate ca nu exista parola, incearca asa.
Daca nu functioneaza, atunci modifica denumirea folderului "SAGA C.3.0" in "SAGA C.3.0_WEB", dupa care de pe site instalezi versiunea free a programului, adaugi firma si acolo vei efectua restaurarea.
Daca nu functioneaza, atunci modifica denumirea folderului "SAGA C.3.0" in "SAGA C.3.0_WEB", dupa care de pe site instalezi versiunea free a programului, adaugi firma si acolo vei efectua restaurarea.
Va multumesc tuturor pentru ajutor. Am fost contactat de la Saga si s-a rezolvat.
Nu e normal sa functioneze atat de greu Saga Web. Ma aflu in varianta desktop, conectata la o firma migrata in Saga Web si astept cate un minut la fiecare click pentru a efectua o operatiune. In felul acesta, voi incheia contabilitatile dupa data de 25. De aceeasi problema s-au plans si cei de la facturare, care folosesc Saga Web direct in browser web - si anume ca, in ultima vreme, se misca extreeeem de greu! Ce se petrece???
- balazse246
Dar de ce lucrezi pe desktop in loc sa lucrezi pe WEB, avand in vedere ca discutam despre introducere de date?
-
La ora actuala SAGA web NUare toate elemntele si toolurile ce sunt pe desktop ...+ ca merge mai repede PC ul...in functie si de configuratia acestuia ...balazse246 scrie: ↑Joi Apr 24, 2025 2:30 pm Dar de ce lucrezi pe desktop in loc sa lucrezi pe WEB, avand in vedere ca discutam despre introducere de date?
Sagaweb nu e complet... ca cel desktop.. plus ca de multe ori se intampla sa mearga greu... sau deloc.. si nu ai cu cine discuta.. de problema. din pacate..
- balazse246
Pentru stanciu baboiuc
Care elemente si tool-uri lipsesc in Saga WEB, pentru a prelucra datele (atentie nu discutam despre ReviSal)?
Care elemente si tool-uri lipsesc in Saga WEB, pentru a prelucra datele (atentie nu discutam despre ReviSal)?
- balazse246
Pentru nicolam76
Ai sesizat problema prin e-mail sau direct din aplicatie echipei Saga? Daca da, ce raspuns ai primit?
Ai sesizat problema prin e-mail sau direct din aplicatie echipei Saga? Daca da, ce raspuns ai primit?
Balazse lipsesc BO/CEC care au impact mare la mine pt ca varianta pe desktop merge greu daca sunt multe facturi in sold(si n-are legatura cu viteza internetului). Mai sunt diurnele.
- balazse246
Inteleg, si cei de la Saga ce au spus, pe cand preconizeaza introducerea?
Ei nu prea zic... cand ii intrebi...
Cam asa e ... cum zice @nicolam76