REGES ONLINE

Scrie răspuns
gheorghei642

Re: REGES ONLINE

#31 Mesaj de gheorghei642 »

In varianta - Gestionare interna a REGES-ONLINE - administratorul firmei, care nu are contract de munca (este doar asociat, asociat unic), nu poate efectua transmiterea in numele angajatorului, chiar daca a făcut acest lucru in trecut.

stroescud

#32 Mesaj de stroescud »

gheorghei642 scrie: Mar Sep 02, 2025 10:19 am In varianta - Gestionare interna a REGES-ONLINE - administratorul firmei, care nu are contract de munca (este doar asociat, asociat unic), nu poate efectua transmiterea in numele angajatorului, chiar daca a făcut acest lucru in trecut.
'Zact!
Chiar daca are semnatura digitala.

tobosv790

#33 Mesaj de tobosv790 »

Cred ca mi-au aprobat pentru ca atunci cand intru pe contul angajatorului imi apare in dreapta sus numele meu NU al administratorului. INSA imi cere sa fac cerere de acces. O fac. Trec CUI-ul angajatorului si transmit. Imi da urmatorul mesaj:"A fost respinsă cererea de acordare drept de acces pentru TOBOŞ VASILE având CUI/CIF/CNP xxxxxxxxxxxxx la registrul firmei CAT A.... S.R.L. având CUI/CIF/CNP yyyyyyyyyy! Observații: Validarea ONRC/ANAF indisponibilă sau fără rezultat."Ce e asta?

tobosv790

#34 Mesaj de tobosv790 »

Am facut a 4-a oara cerere de acces ca imputernicit din contul angajatorului eu fiind deja trecut in dreapta sus. Insa mi-au respins-o. Nu mai pot/nu mai stiu nici cum sa intru in contul angajatorului. Eventual cum ma pot revoca eu ca imputernicit astfel incat in dreapta sus sa apara numele administratorului. Va rog sa ma ajutati. Multumesc anticipat.

herganiec

#35 Mesaj de herganiec »

mergeți la ITM dvs. si rezolvați la ei.
„Nu inteligența ne face mari, ci bunătatea inimii. Nu contează cât de mult știi, ci cât de mult bine faci.”

pomparaus

#36 Mesaj de pomparaus »

Tobos : ai incarcat toate documentele solicitate semnate fiecare pagina cu semnatura ta digitala ? Adica CUI-ul firmei, hot.jud.de infiintare sau alt act constitutiv, imputernicirea notariala - unii zic ca au pus imputernicire data de angajator si un extras rvs daca esti angajat in firma si ca au fost acceptati.

stroescud

#37 Mesaj de stroescud »

tobosv790 scrie: Mar Sep 02, 2025 10:49 am Cred ca mi-au aprobat pentru ca atunci cand intru pe contul angajatorului imi apare in dreapta sus numele meu NU al administratorului. INSA imi cere sa fac cerere de acces. O fac. Trec CUI-ul angajatorului si transmit. Imi da urmatorul mesaj:"A fost respinsă cererea de acordare drept de acces pentru TOBOŞ VASILE având CUI/CIF/CNP xxxxxxxxxxxxx la registrul firmei CAT A.... S.R.L. având CUI/CIF/CNP yyyyyyyyyy! Observații: Validarea ONRC/ANAF indisponibilă sau fără rezultat."Ce e asta?
Poi ai imputernicire de la angajator? Trebuie ca el sa te imputeniceasca,/delegare.Chiar daca esti angajat.
Tokenul tau este inregistrat la ANAF?
Trebuie sa faci totul cu el in calculator.
-cand am inregistrat firma mi-a dat mesaj ca nu poate fi verificat la ONRC si se va verifica la ITM
-dupa 5 minute a venit verificarea de la ITM si afost OK.
De ce?
- Eu eram inrolat la Reges online, pe numele meu, cu datele mele cu semnatura mea, si cu validarea
de la furnizor a semnaturii digitale.
Deci nu avea cum sa ma verifice la ONRC deoarece nu sunt firma prestatoare de servicii.
Am inscris o firma, dar nu puteam sa accesez nimic.
Imi spunea ca este blocata si mi-a deschis o fereastra de unde sa o deblochez.
La accesare, totul s-a facut prin preluarea datelor firmei de la ONRC.
Au fost diferente intre datele firmei cum fusese in REVISAL si datele firmei de la ONRC.
Am avut: denumirea firmei, adresa schimbata, codul CAEN pe stil nou si inca ceva ce am uitat.
Deci ITM-ul ia face update acum cu datele exacte ale firmei asa cum sunt la ONRC.
Dupa aceea am putut sa fac o incheiere de contract pe durata determinata.

tobosv790

#38 Mesaj de tobosv790 »

Mulțumesc de răspunsuri.

cozmag384

#39 Mesaj de cozmag384 »

Administratorul firmei,care are semnatura electronica,inregistrata la Anaf,dar nu are contract de m-ca,poate inregistra in noul reges online ptr firma,nu este asociat!Pana acum adm,a operat in Reges!!

pomparaus

#40 Mesaj de pomparaus »

Poate.

tobosv790

#41 Mesaj de tobosv790 »

@stroescud și @pomparaus treaba e așa: Eu am reuși să fac cont angajator pentru firma lui fiumeu. Aici el e și administrator și angajat și eu angajat contabil part-time. Programul nu.mi-s cerut nimic să încarc. Este o observație acolo care spune că trebuie să încarce documente cei care NU sunt înregistrați la ONRC. Au făcut verificarea și au încărcat contul cu cei doi salariați. Puteam să-i văd. Probleme au apărut după ce am făcut delegare pentru mine ca salariați delegat să opereze REGES. Au acceptat parțial. Adică: in dreapta sus unde scria numele lui fiuneu acum e numele meu. Însă îmi spune să fac cerere de acces. După ce o transmit (de vreo 5 ori pe acum) primesc răspuns de respingere pe motivul expus intr-o postare anterioară. În acest stadiu mă aflu.
Menționez că pot accesa contul și cu semnătura electronică a administratorului și cu ROeID-ul meu.

pomparaus

#42 Mesaj de pomparaus »

"A fost respinsă cererea de acordare drept de acces pentru TOBOŞ VASILE având CUI/CIF/CNP xxxxxxxxxxxxx la registrul firmei CAT A.... S.R.L. având CUI/CIF/CNP yyyyyyyyyy! Observații: Validarea ONRC/ANAF indisponibilă sau fără rezultat."Ce e asta?

Inseamna ca : tu Tobos pe CNP-ul tau esti verificat la ONRC si e normal sa nu te gaseasca : dar, daca incarci un raport/salariat Tobos si imputernicirea data si semnata de angajator, esti verificat in baza ITM si iti da accept.

tobosv790

#43 Mesaj de tobosv790 »

Ok. Unde le incarc? Acolo unde depun cererea de acces? În acel meniu? Voi încerca. Mulțumesc frumos.

stroescud

#44 Mesaj de stroescud »

cozmag384 scrie: Mar Sep 02, 2025 3:29 pm Administratorul firmei,care are semnatura electronica,inregistrata la Anaf,dar nu are contract de m-ca,poate inregistra in noul reges online ptr firma,nu este asociat!Pana acum adm,a operat in Reges!!
Citat de pe un site juridic pe munca.
"In lipsa unei pozitii oficiale unitare si in contextul unor practici judiciare divergente, problema ramane deschisa. Recomandarea prudenta este ca administratorii care efectueaza efectiv activitati ce intra sub incidenta Codului muncii, inclusiv completarea si transmiterea datelor in REGES, sa incheie un contract individual de munca, pentru a evita riscul sanctionarii pentru munca nedeclarata."

stroescud

#45 Mesaj de stroescud »

tobosv790 scrie: Mar Sep 02, 2025 5:07 pm Ok. Unde le incarc? Acolo unde depun cererea de acces? În acel meniu? Voi încerca. Mulțumesc frumos.
Am strania impresie ca umbland pe mai multe cai
ai reusit sa bulversezi ITM-ul, aplicatia de fapt.
Ai si angajator si persoana.
Ai si roeID si semnatura digitala.
Si CNP si Cod Fiscal.
Eu as sterge toate inregistrarile si as lua-o pe o singura cale de acces.

Scrie răspuns