taxare inversa
Re: taxare inversa
Da, dar trebuie sa ai completat procentul de TVA.
Trebuie să completați codul de produs la acea poziție în D394.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
schiopud884 Incearca in loc de codul 33 codul 27, adica constructii/terenuri. Asa va merge
Buna ziua, intampin urmatoarea situatie: am achizitionat un teren de la o persoana juridica in baza unei facturi emise cu taxare inversa (plus toate actele aferente), am completat toate datele pt taxare inversa si cand dau validare in aparea urmatoare eroare :Eroare ! Codul de produs de la inreg 1 nu este valabil pt tip partener = 1 ! Verificati inregistrare partener : 54, si nu mai stiu ce sa ii fac. Aveti vreo ideea ce as ma putea sa fac?
Va multumesc
Va multumesc
Da, treceți codul 27 la codul de produs la acea achiziție.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Buna seara. Am factura de cumparare de marfa cu taxare inversa inregistrata in Gestiune Global-valorica cu TVA 11%, deoarece se va vinde cu TVA 11%. Am un singur caz, trebuie sa vand cu Taxare inversa catre un platitor de TVA, am intocmit factura, am ales Tip T - Taxare inversa, Nedefinit, Cota de TVA a fost trecuta automat 0, am ales cont 707.11 cel al Gestiunii Global-valorice cu TVA 11%, dar imi apare mesajul Procent TVA diferit de cel din gestiunea aleasa 0<>11. Este gresit daca las operata factura asa? Va multumesc pentru ajutor