Bună ziua,
Am reinstalat windows ul și nu am salvate bazele de date. Nu știu cum să procedez în această situație. Am crezut ca dacă introduc datele din licență mi se salvează automat ….
Baze de date pierdute
Re: Baze de date pierdute
Dacă aveți bazele de date în WEB, nu le-ați pierdut, trebuie doar reconfigurate. Dar dacă nu erau în WEB și reinstalarea s-a făcut cu formatare HDD/SSD, aveți o problemă.
-
dumitrua338
Să înțeleg ca nu se mai pot recupera?
Ce nonsens intrebati aici ? Despre ce vorbiti ? Despre programul saga ? Cum folositi si ce tip de program saga ? Cunoasteti ?
"Date si licenta" pot fi de la absolut orice, inclusiv windows! Ce sa recuperati ? De unde sa stim noi, daca dvs. nu descrieti ce faceati inainte si cum lucrati ?
Daca dvs. nu cunoasteti chesti elementare despre digitalizare si cum se opereaza informatia in zilele noastre, macar apelati la cineva care are cunostinta despre asa ceva.
Dar asta nu va absolva de vina ca nu ati inteles si nu ati respectat instructiunile si conditiile de utilizare ale programului saga.
"Date si licenta" pot fi de la absolut orice, inclusiv windows! Ce sa recuperati ? De unde sa stim noi, daca dvs. nu descrieti ce faceati inainte si cum lucrati ?
Daca dvs. nu cunoasteti chesti elementare despre digitalizare si cum se opereaza informatia in zilele noastre, macar apelati la cineva care are cunostinta despre asa ceva.
Dar asta nu va absolva de vina ca nu ati inteles si nu ati respectat instructiunile si conditiile de utilizare ale programului saga.
@ciucam544 calmează-te că nu ți-a furat lanțul de la bicicletă! Dacă nu poți ajuta nu mai scrie pe forum.
pfff... vicky, ma deranjeaza lipsa de gandire...si da, mai raspund si emotiv
Abține-te aici! Fii emotiv prin alte părți.