Contact suport tehnic SAGA C
-
cociubanc257
Re: Contact suport tehnic SAGA C
Buna ziua
Am o problema cu un salariat introdus in saga dar in EXTRAS CONTRACTE ANGAJATOR REGES NU APARE
Am o problema cu un salariat introdus in saga dar in EXTRAS CONTRACTE ANGAJATOR REGES NU APARE
Buna ziua,
Am constatat ca SAGA nu calculeaza ziua de angajare 30.06.2026, in stat, la o firma.
Am facut simulare de angajare cu data de 30.06.2026 la alta firma, iar in stat apare ziua lucrata.
Am sters si salariatii i-am introdus din nou si nimic.
De ce la o firma SAGA calculeaza ziua de 30.06.2026 si la alta firma NU CALCULEAZA?
Stiti ce se intampla?
ASTEPT UN RASPUNS CAT SE POATE DE REPEDE.
Multumesc!
Am constatat ca SAGA nu calculeaza ziua de angajare 30.06.2026, in stat, la o firma.
Am facut simulare de angajare cu data de 30.06.2026 la alta firma, iar in stat apare ziua lucrata.
Am sters si salariatii i-am introdus din nou si nimic.
De ce la o firma SAGA calculeaza ziua de 30.06.2026 si la alta firma NU CALCULEAZA?
Stiti ce se intampla?
ASTEPT UN RASPUNS CAT SE POATE DE REPEDE.
Multumesc!
Cine sa-ti raspunda aici, aici suntem doar noi utilizatorii programului, nici pana acum nu ati invatat ca pe forum suntem doar noi?!
-
chelbezana
buna ziua,am actualizat onoua versiune si imi spune ca nu am nici o liceenta activa?
Si nu pot incarca nici facturile in SPV
Si nu pot incarca nici facturile in SPV
- balazse246
Pentru maneai281
Desi cele mentionate ar trebui verificate direct pe baza de date, verifica daca anul este chiar 2026 si nu alta.
Verifica, daca nu cumva ai facut modificari manuale la "configurare salarii" petnru ziua respectiva.
Verifica, daca nu cumva ai introdus pentru angajatul respectiv o suspendare sau un cocediu, etc.
Desi cele mentionate ar trebui verificate direct pe baza de date, verifica daca anul este chiar 2026 si nu alta.
Verifica, daca nu cumva ai facut modificari manuale la "configurare salarii" petnru ziua respectiva.
Verifica, daca nu cumva ai introdus pentru angajatul respectiv o suspendare sau un cocediu, etc.
- balazse246
Pentru chelbezana
Ai verificat ca pentru programul respecitv sa ai o licenta activa?
Ai reinnoit licenta sau ai achizitionat una noua?
Cea mai buna solutie este sa contactezi echipa Saga.
Ai verificat ca pentru programul respecitv sa ai o licenta activa?
Ai reinnoit licenta sau ai achizitionat una noua?
Cea mai buna solutie este sa contactezi echipa Saga.
Stiti ceva de ce nu se mai genereaza facturile de import in format PDF? De ieri incerc si nimic... O fi de la ei, sau e de la noi sau e de la mine? 
- Fişiere ataşate
-
- Clipboard01.jpg (13.04 KiB) Vizualizat de 701 ori
-
dumitrachev188
Buna ziua nici la mine nu merge
Nici la noi nu functioneaza la transmitere e-factura
-
gheorghei642
Apare mesajul de eroare “Bad Gateway” la transmiterea facturilor în e-Factura, acesta indică o problemă la nivelul serverului de intermediere (gateway) care conectează aplicația cu serviciul de facturare online. Se pare ca ar fi un motiv tehnic de la Saga pentru ca serviciul de transmitere facturi - xml generat de Saga - direct din e-Factura functioneaza cu succes!
Buna ziua, nici la noi nu functioneaza.Nu se pot importa facturile.
Importul mergea ieri, nu mergea generarea acelor facturi in PDF. Azi am transmis facturi din SAGA... deci si transmiterea pare ca merge.
După actualizare nu mă lasă să mă autentfic!
explica exact.. ce faci
„Nu inteligența ne face mari, ci bunătatea inimii. Nu contează cât de mult știi, ci cât de mult bine faci.”