Curs valutar gresit la plati/incasari valuta

septimiuv

Re: Curs valutar gresit la plati/incasari valuta

#16 Mesaj de septimiuv »

ar fi cam dubios ca un program sa-ti ofere un numar de inregistrare a unui document care are un numar de emitere
faptul ca nu cunosti ca un document trebuie sa aiba un numar unic nu tine de program ci de notiunile de contabilitate

balazse

#17 Mesaj de balazse »

Striu programe care la fiecare inregistrare iti ofera un nr de inregistrare (dar n-am vrut sa dau nume, deoarece nu are rost, era doar pentru exemplu), dar pana la urma nu este vorba ca il ofera sau nu, precum despre cunostinte, ci discutam despre rezolvarea unei probleme pe care intampina unii utilizatori.
Acum daca in norme ar fi rezolvare la toate problemele practice ne-am bucura cu totii.
Daca nu se doreste rezolvarea problemei atunci trebuie spus, n-am dat cu parul, doar am mentionat cu ce probleme se lovesc unii utilizatori al programului.

septimiuv

#18 Mesaj de septimiuv »

utilizatorii sa respecte normele contabile

balazse

#19 Mesaj de balazse »

Sa fim seriosi, teoretic da, dar practic mai greu.
Si prin utilizarea contului 581/999 pentru a inregistra compensari si incasari/plati in alta valuta decat factura, corespunde normelor? Nu prea cred (dar tot ne folosim pentru a rezolva tehnic problemele), si lista am mai putea continua. :wink:

septimiuv

#20 Mesaj de septimiuv »

eu inteleg ca ai ceva de imbunatatit la fiecare buton din program dar la un moment dat devine prea mult
sfatul meu e sa te apuci de facut un soft

balazse

#21 Mesaj de balazse »

Chiar la fiecare buton nu am cerut inbunatatiri. Ii drept ca am cerut destul de multe inbunatatiri, dar multe cerinte erau pentru "bug"-uri, dar majoritatea dintre ele erau pentru ajutorul altor utilizatori care nu prea le au pe partea tehnica sau cu forum-ul.
O sa incerc sa ma abtin de propus, si sa-il las pe acei useri sa faca propunerea care s-au lovit direct de problema (desi asa mi se pare normal ca intotdeauna este bine venita o solutie pentru a evita diverse greseli umane). Ma gandeam ca nu fac rau daca ajut pe altii. :wink:
Nu cred ca este cazul sa ma apuc de programare din mai multe motive, oricum multumesc de propunere, dar o sa raman la partea de utilizator.

eugen01

#22 Mesaj de eugen01 »

Balazse>
Sper sa nu incerci, ceea ce ai spus mai sus !! Altfel, in acest caz, sunt de acord cu cele spuse de Septimiu (lol...sper sa nu se mai repete!) si fireste Tomac.

On topic si off forum (numar unic de intregistrare) :
Notiuni

balintk

#23 Mesaj de balintk »

Am si eu o problema, nu stiu din ce cauza dar din data de 05.01.2015 la jurnalul banca valuta nu mi-se preia nici un curs la valuta, rubrica ramane goala. La intrari (furnizori valuta ) si la iesiri (clienti valuta) cursul de BNR este preluat. Nu am actualizat programul, am versiunea 447. Am incercat o plata pe data de 31.12.2014 si acolo imi este preluat cursul BNR.
O alta problema daca dau logare rapida direct din fereastra programului (colt dreapta jos), imi cauta pagina saga prin explorer cu toate ca pana acum era prin chrom. Oare ce s-a intamplat?

balazse

#24 Mesaj de balazse »

La mine functioneaza si la vers.447, incearca sa bifezi la "infovalutar.ro".
In cel mai rau caz faci o actualizare a programului.

Scrie răspuns