Deducere personala 2016
Re: Deducere personala 2016
Vezi ce cod aveau celelalte medicale și o sa-ți dai seama de ce.
Pana pe 16.04.2016concediile au cod 01,de pe 17.04 pana pe 30.06 au cod 08.Si se poate lista din program adeverinta cu venituri realizate in ultimele 12 luni anterior datei nasterii copilului si indeplinirea conditiilor de acordare a cncediului si indemnizatiei pt cresterea copilului ?
Am o intrebare legata de deducerea personala. O angajata este insarcinata si de la 01.07.2016 intra in concediu prenatal. Sotul ei lucreaza la aceeasi societate comerciala si mai au o fetita. Fetita e trecuta in intretinerea mamei, deci ei ii este mai mare deucerea. Se poate acum ca va naste iar sa trec fetita de la mama la tata in ingrijire, pt a avea deducerea de 400? Si daca da, pot face asta de cand intra in concediu prenatal sau doar dupa ce va naste si i se va suspenda contractul de munca?
Multumesc anticipat pt ajutor!!!
Multumesc anticipat pt ajutor!!!
Începând cu ian. 2016 beneficiază de deducere ambii părinți ai copiilor minori.

“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
cernatv scrie:Începând cu ian. 2016 beneficiază de deducere ambii părinți ai copiilor minori.
Adica puteam sa trec de la 01 ianuarie copilul minor si in intretinerea tatalui???E ok sa trec acum? Nu am stiu de acest lucru...
Da, puteți și de acum.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.