plati numerar- cer ajutor
-
Re: plati numerar- cer ajutor
Eu zic că am încercat. Dovadă că doamna a găsit până la urmă o soluție. Sper că e bine acum! Nu m-am enervat. La un moment dat am fost puțin mai ferm tocmai pentru a o mobiliza.
va multumesc frumos pentru incurajari, eram asa disperata, vedeam negru in fata ochilor, deoarece administratorul ma sunase, si ma facuse varza, deoarece iau spus cei de la anaf, ca ce contabil are, nu stie de leg 70/2015, si de acea am apelat la voi cu spperanta ca-mi ve ti da repede solutia, oricum multumesc pt sfatul de anu ma enerva, voi incerca de acum incolo 

Frumos zis!tobosv790 scrie:Corect @balazse dar am văzut că era prea speriată colega și am zis:" Hai mă băiete, cere iertare Domnului si încurajează-ți confratele". Sper să mă ierte.

“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
Asta e tare!ceucaa435 scrie:...deoarece iau spus cei de la anaf, ca ce contabil are, nu stie de leg 70/2015...

Ce noroc pe ANAF ca administratorii stiu toate legile, numai contabilul este cel care nu le mai tine minte!Offf...

Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!
-
In primul rand cei de la ANAF trebuie sa cunoasca BINE toate legile pe baza carora dau sanctiuni si sa nu vina cu "inventii" de amenzi si interpretari rauvoitoare. Contabilul NU este jurist si nici casier. Dar profita de faptul ca unele persoane controlate se panicheaza mai repede si atunci-i dau tare in acestia! Nu e in regula de loc!
-
Sunt administratori care imi cer sa fiu si jurist si inspector de resurse umane. Fac si eu ce pot. Dar nu le permit sa ma faca"varza" cum a zis colega. Ii salut din mers si le spun sa-si faca singuri pantofii chiar cu riscul de a avea gauri importante in bugetul personal. Suntem parteneri sociali nu stapani si slugi. 

-
Pentru @ceucaa435: Pana la urma ce ai facut cu amenda aia? Sa ne zici si noua!
Buna ziua!
Spuneti-mi va rog daca am inteles bine in urmatoarea situatie: atunci cand o sc achizitioneaza o masina de la o persoana fizica, persoana juridica poate achita maxim 10 000 lei persoanei fizice si diferenta prin virament bancar. E ok, asa?
Spuneti-mi va rog daca am inteles bine in urmatoarea situatie: atunci cand o sc achizitioneaza o masina de la o persoana fizica, persoana juridica poate achita maxim 10 000 lei persoanei fizice si diferenta prin virament bancar. E ok, asa?
Da.
Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!
Va mai deranjez cu o intrebare, se poate sa incheie un contract de vanzare cumparare cu plata in rate? Stiu ca asta nu se considera fragmentare. Multumesc mult!
-
Da, se poate
Si sa inteleg ca e corect cum am zis, ca nu se considera fragmentare, da?