Validare D700
Re: Validare D700
Am incercat cu tot ce se poate: Explorer, Mozila, Microsft Edge, chiar si de pe Google Chrome.
Incearca.
Sa ne zici cum s-a finalizat.
Sa ne zici cum s-a finalizat.
-
Multumesc pentru raspunsuri; am verificat acum vectorul fiscal in SPV si vad ca au facut modificarea corespunzator D700 trimise.
Buna ziua. Am fost astazi la ANAF si am primit un nr de telefon de la Call Center de la Bucuresti si am rezolvat asa:
FORMULAR DE CONTACT
(câmpurile marcate cu steluţă sunt obligatorii)
Vă rugăm să alegeţi Codul fiscal/CNP-ul din listă: *
Alegeți categoria solicitării:* Asistenta si indrumare de specialitate in domeniul fiscal
Alegeți subcategoria:* Alt domeniu
Întrebare: * .................
Mai puteţi introduce: 1356 caractere.
Dacă doriți să atașați un fișier: (Am selectat fisierul de tip .pdf in cazul meu, care nu a depasit 10 mb)
Fişierul trebuie să aibă extensia .pdf, .tiff, .rtf, .zip, .jpeg, .jpg, .gif sau .png, să nu depăşească 10 MB şi să nu conţină diacritice în denumire.
Trimite
Vă rugăm să apăsaţi butonul TRIMITE o singură dată şi să aşteptaţi mesajul de răspuns. Vă mulţumim!
Si am primit raspunsul:
"Cererea/Sesizarea dvs. cu următoarele date: CUI, CIF: ......
........a fost trimisă cu succes!"
FORMULAR DE CONTACT
(câmpurile marcate cu steluţă sunt obligatorii)
Vă rugăm să alegeţi Codul fiscal/CNP-ul din listă: *
Alegeți categoria solicitării:* Asistenta si indrumare de specialitate in domeniul fiscal
Alegeți subcategoria:* Alt domeniu
Întrebare: * .................
Mai puteţi introduce: 1356 caractere.
Dacă doriți să atașați un fișier: (Am selectat fisierul de tip .pdf in cazul meu, care nu a depasit 10 mb)
Fişierul trebuie să aibă extensia .pdf, .tiff, .rtf, .zip, .jpeg, .jpg, .gif sau .png, să nu depăşească 10 MB şi să nu conţină diacritice în denumire.
Trimite
Vă rugăm să apăsaţi butonul TRIMITE o singură dată şi să aşteptaţi mesajul de răspuns. Vă mulţumim!
Si am primit raspunsul:
"Cererea/Sesizarea dvs. cu următoarele date: CUI, CIF: ......
........a fost trimisă cu succes!"