COD EAN pe factura emisa
Re: COD EAN pe factura emisa
E bine.
Vezi alte „BT-uri” în fișier și ăsta ar lipsi?
Vezi alte „BT-uri” în fișier și ăsta ar lipsi?
-
gheorghei642
BT-127
Nota la nivel de linie
Se vor prelua informațiile suplimentare completate în ecranul de Articole, pentru produsul/serviciul curent, doar dacă este bifată opțiunea "Informatii suplimentare aferente articolului/serviciului incluse" din formularul de tipărire și a fost ales formularul cu aceste date din ecranul "E-facturi"> "Configurare"- "Formular de tipărire pentru preluarea datelor... ".
Nota la nivel de linie
Se vor prelua informațiile suplimentare completate în ecranul de Articole, pentru produsul/serviciul curent, doar dacă este bifată opțiunea "Informatii suplimentare aferente articolului/serviciului incluse" din formularul de tipărire și a fost ales formularul cu aceste date din ecranul "E-facturi"> "Configurare"- "Formular de tipărire pentru preluarea datelor... ".
Si eu am aceeasi problema nu pot factura la careefour
- balazse246
Pentru toleao
Ai incercat cele mentionate de gheorghei642 cu o postare mai sus?
Ai incercat cele mentionate de gheorghei642 cu o postare mai sus?
toleao cred că va lua o pauză pe aici. Pentru că e nesimțit și nu doar atât. Pur și simplu nu pricepe ce are de făcut și crede că este foarte complicat să aloci coduri specifice.
toleao - și eu am firmă care vinde la Carrefour și trimite corect factura din SAGA. Și nu le-a fost greu fetelor de la firmă să priceapă unde au de introdus datele sau în ce format. Dar faptul că sunteți incapabil să pricepeți un text scris, nu vă dă dreptul să jigniți pe nimeni.
toleao - și eu am firmă care vinde la Carrefour și trimite corect factura din SAGA. Și nu le-a fost greu fetelor de la firmă să priceapă unde au de introdus datele sau în ce format. Dar faptul că sunteți incapabil să pricepeți un text scris, nu vă dă dreptul să jigniți pe nimeni.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Ca sa vezi inteligentule,
Bai nea caisa, saga asta de doi lei iti da de lucru,
Noi nu avem timp de pierdut cu emiterea facturilor pt ca cei de la saga nu sunt capabili sa simplifice
Foi de parcurs nici manual nu poti completa corect la ei
Bai nea caisa, saga asta de doi lei iti da de lucru,
Noi nu avem timp de pierdut cu emiterea facturilor pt ca cei de la saga nu sunt capabili sa simplifice
Foi de parcurs nici manual nu poti completa corect la ei
@toleao: Nu aș vrea să te superi pe mine, dar te încadrezi perfect în profilul analfabetului funcțional suveranisto-jignitor ! 
- balazse246
Pentru toleao
Am rugamintea sa te abtii de asemenea formulari.
Am rugamintea sa te abtii de asemenea formulari.
toleao, ne-a părăsit și ne-a scutit de exprimări inteligente așa că nu putem continua discuția. Asta pentru modul "civilizat" în care înțelege să se exprime atât public cât și privat.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
aurel211252
ok.tomac ...
Ajuta-ti aproapele,pentru a fi laudat,iertat si fericit...