CONCEDII MEDICALE IN NOUL REGES ONLINE
- balazse246
Re: CONCEDII MEDICALE IN NOUL REGES ONLINE
Pentru visanr35
Ce conexiune exista intre inregistrarea unui certificat medical in REGES si retineri din salarii?
Ce conexiune exista intre inregistrarea unui certificat medical in REGES si retineri din salarii?
-
moldovanv416
nici una , doar ITM ul va verifica daca le-ai introdus in REGES on line, D112 nu s-a schimbat
Și pot modifica manual în statul de plată? Să scot reținerile? Trebuie să-i dau mai mult salariatului.
-
moldovanv416
nu aveti cum sa scoateti retinerile . se platesc aceleasi contributii ca si inainte de Reges -ul on line . Singura diferenta este ca pe vechiul REGES nu se treceau suspendarile ce provin din concedii medicale.
Mulțumesc, ma-ți luminat, am crezut că la un cim suspendat nu se mai retine CAS-ul.
@visanr35 - perioada de concediu medical a reprezentat ÎNTOTDEAUNA o perioadă de suspendare a contractului de muncă, o suspendare de drept a acestuia motiv pentru care în vechiul REVISAL nu s-a înregistrat, dar pentru că între timp legislația spune că perioada de concediu medical afectează vechimea în specialitate se înregistrează în REGES și această suspendare chiar dacă ea este una de drept.
Este singurul motiv pentru care se înregistrează. Cum vechimea în specialitate este solicitată extrem de rar în privat, spre deloc, e clar că este o chestiune specifică instituțiilor publice ori firmelor cu capital de stat, dar în REGES nu ai cum să separi această acțiune în funcție de tipul entității angajatoare ori de tipul capitalului acesteia.
Este singurul motiv pentru care se înregistrează. Cum vechimea în specialitate este solicitată extrem de rar în privat, spre deloc, e clar că este o chestiune specifică instituțiilor publice ori firmelor cu capital de stat, dar în REGES nu ai cum să separi această acțiune în funcție de tipul entității angajatoare ori de tipul capitalului acesteia.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
cristeae817
Buna ziua, am o salariata cu cim suspendat pentru crestere copil, in reges trebuie sa-i fac modificarile , program de lucru, repartizare, etc. sau ii fac cand inceteaza suspendarea ?
când încetează suspendarea.
„Nu inteligența ne face mari, ci bunătatea inimii. Nu contează cât de mult știi, ci cât de mult bine faci.”
Re: CONCEDII MEDICALE IN NOUL REGES ONLINE eroare
Buna ziua
Am o eroare la concedii medicale pe reges online . Introduc un concediu medical din 03.11.2025-12.11.2025 adus in firma pe data de 14.11.2025. Dupa transmite imi da reges vietii un mesaj ca nu poate fi introdus un concediu mai devreme de 13.11.2025 . Pe fond roz . Ce fac in acest caz ?
Am o eroare la concedii medicale pe reges online . Introduc un concediu medical din 03.11.2025-12.11.2025 adus in firma pe data de 14.11.2025. Dupa transmite imi da reges vietii un mesaj ca nu poate fi introdus un concediu mai devreme de 13.11.2025 . Pe fond roz . Ce fac in acest caz ?
Asta pentru ca ati facut operatiuni in/dupa 13.10 la acest contract. Ce ati operat?