saga web
Re: saga web
asta nu scria in pasii de instalare web pt mai multi utilizatori... cam incomplete explicatiile pe faze cu saga web. se afa pe fragmente.. tot mai trebuie intrebat una alta..
Asta fiind ce? Fenomenul cu contul de utilizator pe mai multe conturi de client? Pai e cam transparenta situatia. Eu am creeat situatia asta si am studiat-o pt. ca am vrut sa vad specific daca se poate folosii acelasi mail cu parole diferite.. dar normal ca nu. Majoritatea utilizatorilor odata activat prima data contul, salveaza parola in browser si la urmatoarele conectari se autocompleteaza cu aceleasi date, nu se observa.
Dar da, puteti spune ca tutorialele sunt destul de sarace. Dar deaceea este acest forum. Daca se intreaba coerent si logic ce situatie apare, raspunsurile or sa apara si ele.
Dar da, puteti spune ca tutorialele sunt destul de sarace. Dar deaceea este acest forum. Daca se intreaba coerent si logic ce situatie apare, raspunsurile or sa apara si ele.
-
tobosv790
Buna ziua. O societate lucreaza cu Saga Desktop si vrea sa treaca la SAGA WEB. Patronul vrea asta si probabil mie (contabilul) imi va da userul si parola ca sa-i lucrez actele DIRECT in browser. Ce trebuie sa faca? Poate sa isi adauge propriul CUI intre cele 3 optiuni pe care le are deja in licenta desktop? Multumesc>
-
mantogp710
In primul rand atentie ca baza de date a firmei trebuie sa fie actualizata din punct de vedere a datelor contabile(adica solduri, salariati, state de plata, etc), daca doriti sa folositi baza lor de date pentru intreaga evidenta contabila si generare si depunere declaratii. Patronul va trebui sa se logheze pe https://www.sagasoft.ro/index.php cu userul si parola primita pentru licenta. Dupa logare in optiunea Licente web isi introduce CUI-ul firmei sale si va primi pe mail un fisier cu extensie .rsa
Restul pasilor ii gasiti in tutorialul : https://www.youtube.com/watch?v=vyBg0bkQJRg&t=1s
Restul pasilor ii gasiti in tutorialul : https://www.youtube.com/watch?v=vyBg0bkQJRg&t=1s
-
tobosv790
Multumesc @mantogp710. Procedez asa ca sa nu epuizez cele 3 optiuni ale mele si sa fiu (astfel) nevoit sa trec la SAGA WEB 10...
Buna seara,
Am trecut la Saga Web si doresc sa ma lamureasca cineva.
Cand deschid un meniu (exp. operatii-intrari sau orice altceva), cum pot inchide acel meniu ( ca si in Saga Desktop, cu x), ce taste se foloseste,deoarece nu mai este butonul X.
Este foarte deranjant acest lucru,ca sa nu ai o transparenta.
In acest mod,sincer imi pare rau pentru aceasta trecere!
Dati o solutie,va rog!
Multumesc!
Am trecut la Saga Web si doresc sa ma lamureasca cineva.
Cand deschid un meniu (exp. operatii-intrari sau orice altceva), cum pot inchide acel meniu ( ca si in Saga Desktop, cu x), ce taste se foloseste,deoarece nu mai este butonul X.
Este foarte deranjant acest lucru,ca sa nu ai o transparenta.
In acest mod,sincer imi pare rau pentru aceasta trecere!
Dati o solutie,va rog!
Multumesc!
- balazse246
Si pentru ce ai avea nevoie de acel "x"? Cand oricum iesi si treci intr-un al meniu, aici alegi direct alegi meniul dorit.
Pana la urma ai dorii sa vezi un pagna goala de culoare verde (sau ce cod de culoare este)?
Pana la urma ai dorii sa vezi un pagna goala de culoare verde (sau ce cod de culoare este)?
-
balazsz170
Buna ziua! Cum se poate accesa baza de date daca e pe saga web, din aplicatia Power BI? Am citit ca ar exista un fel de API care genereaza un token.
- balazse246
Poate ar fi mai bine sa descrii ce ai dorii sa faci exact, adica pentru ce ai nevoie sa ai acces la baza de date.