noutati versiuni
-
Re: noutati versiuni
a mers , multumesc
Prin vers.423 s-a remediat problema la generarea D.390 pentru unitatile inregistrate in scopuri de TVA doar pentru achizitii intracomunitare, mai exact o data ce s-a introdus la decont 301 CIF-ul pentru AIC se preia automat si in D.390.
La vers.424 s-a modificat/inbunatatic modul de a introduce modificarile salariale, mai exact s-a eliminat butonul "istoric salariat", iar fereastra "istoric salariat" s-a trecut ca si o pagina cu registrul (ii drept ca momentan exista un mic bug la salvare http://www.sagasoft.ro/forum/viewtopic.php?f=1&t=23893, dar precis se va remedia).
Incepand cu vers.423 daca la intrari se trece un cont inexistent atunci se poate adauga acest cont direct din "intrari" (intr-un fel cum se procedeaza cu furnizori/clienti noi).
La vers.425 s-au mai rezolvat si urmatorele:
http://www.sagasoft.ro/forum/viewtopic.php?f=12&t=18277
http://www.sagasoft.ro/forum/viewtopic.php?f=12&t=24056
Multumim echipei Saga pentru imbunatatirile aduse.
La vers.425 s-au mai rezolvat si urmatorele:
http://www.sagasoft.ro/forum/viewtopic.php?f=12&t=18277
http://www.sagasoft.ro/forum/viewtopic.php?f=12&t=24056
Multumim echipei Saga pentru imbunatatirile aduse.
- danilevicis
Incepand cu vers 425, daca introduci pe aceiasi factura/aviz un produs de 2 ori, apare avertizarea :"Acest articol a mai fost introdus o data in factura. Sunteti sigur ca doriti sa apara de doua ori ?"
Mi se pare foarte utila imbunatatirea, cel putin se mai elimina din greselile de operare a produselor.
Pe de alta parte, eu am trimis mail la saga, cu o propunere de a mai putea introduce macar 2 imagini la configurare garantie/iesiri pentru a putea pune imagini cu sigle de calitate sau stampila de controlat sanitar-veterinar. Nu mi s-a raspuns la e-mail si am crezut ca va fi bagata imbunatatirea in vers 425, dar din pacate nu a fost asa.
Mi se pare foarte utila imbunatatirea, cel putin se mai elimina din greselile de operare a produselor.
Pe de alta parte, eu am trimis mail la saga, cu o propunere de a mai putea introduce macar 2 imagini la configurare garantie/iesiri pentru a putea pune imagini cu sigle de calitate sau stampila de controlat sanitar-veterinar. Nu mi s-a raspuns la e-mail si am crezut ca va fi bagata imbunatatirea in vers 425, dar din pacate nu a fost asa.
Cu cat oamenii progreseaza mai mult, cu atat se lovesc de un adversar mai puternic
stampila in mod normal trebuie sa o puna cineva live
Si daca ar fi pusa la fel cum apar pe anumite documente emise de ANAF sau alte institutii (unde chiar si semnatura apare) adica sunt scanate si asa atasate pe document?

“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
Prin vers.425 la introducerea certificatelor medicale in meniul "concedii" castuele "serie initial" si "numar initial" s-au mutat dupa casuta "numar", astfel este mai usor completarea celor doua casute daca este cazul.
Last edit:
Prin modificare adusa, programul stie automat sa recalculeze si sa afiseze noua baza de calcul pentru concediul medical (daca este cazul), adica daca este completat campul de serie/nr initial atunci pastreaza vechea baza de calcul, iar daca nu se completeaza atunci se calculea o noua baza de calcul.
Felicitari echipa Saga! si multumim.
Last edit:
Prin modificare adusa, programul stie automat sa recalculeze si sa afiseze noua baza de calcul pentru concediul medical (daca este cazul), adica daca este completat campul de serie/nr initial atunci pastreaza vechea baza de calcul, iar daca nu se completeaza atunci se calculea o noua baza de calcul.
Felicitari echipa Saga! si multumim.
testezi... testezi... 

“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
Ca de obicei, cand vad ceva noutate. 

Numai la modulul de asociatii nu vrei sa mai testezi 

frate , la voi la asociatii e mai complicat ca la un holding.. atatea evidente fond rulment, fond reparatii, fond lift,... 

Pentru TitaA
Din pacate n-am cunostintele necesare pentru a putea testa acel modul, ar trebui sa inteleg modul de lucru.
Daca imi explici cum trebuie lucrat live poate ulterior pot sa vin si cu idei.
Din pacate n-am cunostintele necesare pentru a putea testa acel modul, ar trebui sa inteleg modul de lucru.
Daca imi explici cum trebuie lucrat live poate ulterior pot sa vin si cu idei.
live?? nebunaticule