Dupa 24 de luni pe salariu minim.hancaa127 scrie: ↑Vin Feb 23, 2024 11:37 amEu cred ca in acest caz nu se mareste salarul minim . ordonanta se refera la faptul ca salarul minim se poate aplica doar 24 de luni consecutive . Salariatul in anul 2022 a beneficiat de acea crestere de 200 lei neimpozabila , deci a fost platit cu un salar superior salariului minim , termenul de 24 luni curge din momentul in care a avut din nou salarul minim reglementat.
Salariati cu vechime mai mare de 2 ani
Re: Salariati cu vechime mai mare de 2 ani
Pentru obligația de a majora salariul minim la doi ani s-a tot vorbit insa,as dori sa stiu daca am inteles bine:
am un angajat care are CM din noiemb.2019 deci trebuie majorat salariul si avand in vedere ca,sal.minim este 4050 pot sa-i majorez cu 10 lei adica sa fie 4060 lei sau trebuie mai mult de 10 lei?
am un angajat care are CM din noiemb.2019 deci trebuie majorat salariul si avand in vedere ca,sal.minim este 4050 pot sa-i majorez cu 10 lei adica sa fie 4060 lei sau trebuie mai mult de 10 lei?
trebuie mărit. nu se precizează cu cât. dar nu mai poate să fie minim.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”