Imi place foarte mult ca in Articole sunt evidentiate separat produsele blocate de neblocate ; poate daca credeti de cuviinta ar trebui scoase in evidenta separat, si cele care sunt cu stoc 0 si neblocate si cele cu minus
De asemenea daca tot s-a creat campul "Detalii" pt fiecare produs in parte, poate se vor adauga pe parcurs si cateva completari : pozitionare marfa in depozit, cod furnizori, scurta descriere, dimensiuni ...
eu nu folosesc scaner dar tot sunt curios cum si ce face.. poate ma inspira .. Ne spui ?
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
Daca se foloseste un anume scanner Motorola symbol p370 p470 ca aici http://www.youtube.com/watch?v=ubMTT5QamMo programul se comporta asa cum trebuie ; echipa SAGA a facut niste modificari, erau niste probleme care nu permiteau calcularea corecta, apareau niste mici modificari la pret care dadeau mai departe erori la casa de marcat . Si totul s-a putut intampla pentru inceput cu ajutorul lui Bogdan care intamplator a ajuns pe la noi si dupa ce a solicitat factura pe SAGA Software si care mai departe a discutat cu dl Nica
buna ziua, legat de articolele blocate, nu fac ceva bine , oare? imi apar in continuare in Marketline, am multe repere si este destul de greu vanzatorului sa culeaga date la vanzare. multumesc!