REGES ONLINE
-
tobosv790
Re: REGES ONLINE
@pomparaus .Am incarcat tot. Certificat, Act constitutiv, Raport Revisal per salariat (eu), Decizie de imputernicire operare Reges, toate semnate digital cu token administrator. Iata raspunsul: "A apărut o eroare la acordarea dreptului de acces pentru TOBOŞ VASILE având CUI/CIF/CNP xxxxxxxxxxxxx la registrul firmei având CUI/CIF/CNP yyyyyyyy! Firma nu există în registrul IM și nu au fost completate datele angajatorului. Pentru a putea înregistra cererea de acces registru completați datele angajatorului la solicitarea accesului!". Nu stiu ce sa mai fac. M-a "copt". Multumesc pentru rabdare!
Eu cred ca tu te-ai declarat si angajator, de aceea solicitarile iti sunt respinse.
Ai doua optiuni :
1)Trebuie sa faci cerere acces din platforma unde sus dreapta e numele tau (ai obtinut doar cont in reges pe CNP cu semnatura digitala) si din registre>cerere acces>imputernicit legal (trebuie si cred ca ai procura notariala prin care te imputerniceste firma sa ai acces/operezi in Reges Online) pentru CUI........ firma si la adauga documente incarci documentele semnate cu semnatura TA digitala nu a firmei, adica urm.doc : CUI-ul firmei,hot.jud., CI asoc unic/adm, CI-ul tau imputernicit si procura notariala, toate semnate pe fiecare fila cu semn.digitala a TA.- le incarci si transmiti.
2) Daca tot zici ca ai si cont roeid ca salariat si dacă un angajator dorește să acorde drept de acces la registru pentru unul sau mai mulți angajați, trebuie să întocmească o decizie scrisă. Apoi, din platforma angajator unde sus dreapta apare numele administratorului firmei, din secțiunea Registre → Delegare - completează formularul de acces cu datele angajatului, adica ale tale. si transmitere. După aprobarea automată a cererii, salariatul delegat se autentifică în REGES-Online cu propriul cont RoeID și accesează registrul angajatorului.
Mai mult de atat nu stiu cum sa iti explic, aproape ca si eu am impresia ca nu mai stiu ce si cum obtii acces in reges....
Ai doua optiuni :
1)Trebuie sa faci cerere acces din platforma unde sus dreapta e numele tau (ai obtinut doar cont in reges pe CNP cu semnatura digitala) si din registre>cerere acces>imputernicit legal (trebuie si cred ca ai procura notariala prin care te imputerniceste firma sa ai acces/operezi in Reges Online) pentru CUI........ firma si la adauga documente incarci documentele semnate cu semnatura TA digitala nu a firmei, adica urm.doc : CUI-ul firmei,hot.jud., CI asoc unic/adm, CI-ul tau imputernicit si procura notariala, toate semnate pe fiecare fila cu semn.digitala a TA.- le incarci si transmiti.
2) Daca tot zici ca ai si cont roeid ca salariat si dacă un angajator dorește să acorde drept de acces la registru pentru unul sau mai mulți angajați, trebuie să întocmească o decizie scrisă. Apoi, din platforma angajator unde sus dreapta apare numele administratorului firmei, din secțiunea Registre → Delegare - completează formularul de acces cu datele angajatului, adica ale tale. si transmitere. După aprobarea automată a cererii, salariatul delegat se autentifică în REGES-Online cu propriul cont RoeID și accesează registrul angajatorului.
Mai mult de atat nu stiu cum sa iti explic, aproape ca si eu am impresia ca nu mai stiu ce si cum obtii acces in reges....
Scuze!
Am avut de la firma trei documente: Certificatul ONRC, Actul constitutiv si procura notariala.
Din fiecare, la scanare a rezultata cate UN, UN SINGUR FISIER, pe care le-am semnat langa semnaturile de pe document.
Nu este necesar CI,
-cand te inscri ca imputernicit, pui CNP-ul.
-In procura este nominalizat CNP-ul
-In Revisal de unde se iau datele pentru Rges online ai cnp-ul.
P.S.- mai este o varianta. Varianta la ghiseu, unde te identifica si te duci cu dosar cu sina!
Cand scanezi din fiecare document trebuie sa rezulte un singur fisier (.pdf) si asta se realizeaza cu ajutorul scanerului!pomparaus scrie: ↑Mar Sep 02, 2025 6:34 pm ..........adauga documente incarci documentele semnate cu semnatura TA digitala nu a firmei, adica urm.doc : CUI-ul firmei,hot.jud., CI asoc unic/adm, CI-ul tau imputernicit si procura notariala, toate semnate pe fiecare fila cu semn.digitala a TA.- le incarci si transmiti. .....
Am avut de la firma trei documente: Certificatul ONRC, Actul constitutiv si procura notariala.
Din fiecare, la scanare a rezultata cate UN, UN SINGUR FISIER, pe care le-am semnat langa semnaturile de pe document.
Nu este necesar CI,
-cand te inscri ca imputernicit, pui CNP-ul.
-In procura este nominalizat CNP-ul
-In Revisal de unde se iau datele pentru Rges online ai cnp-ul.
P.S.- mai este o varianta. Varianta la ghiseu, unde te identifica si te duci cu dosar cu sina!
-
tobosv790
Vă mulțumesc amândurora . Mâine dimineață (când mă mai limpezesc puțin fiindcă azi mi-am făcut un car de nervi) mă apuc voinicește de treabă.
@stroescu : eu le-am asezat pe toate intr-o anumita ordine si apoi am scanat fila cu fila, next,next... si mi-a rezultat un singur pdf.cu "n"pagini pe care le-am semnat. Am pus si CI-urile si am primit acces f.repede.
Buna seara.Am trecut cu data de 1 sept la reges. In luna august am avut un concediu prenatal si cred ca miine depun actele la casa de sanatate. Dar miine imi aduce concediu medical ptr.luna sept.Trebuie sa suspend contractul de munaca numai referitor la sept.Cu ,cm. din august nu fac nimic in reges.Asa am citit .Dar vreau sa aflu si parerea de pe forum.Multumesc
Buna sera, va rog daca firma nu mai are salariati trebuie facut totusi acces in Reges ?,mulțumesc
Stiam ca daca ai semnat digital un document (.pdf), el se blocheaza si nu mai poti umbla in el.
Recte ai semnat o pagina si gata... nu mai poti semna si o alta pagina din acel document.
Cat traieste omul invata si nu mi-e rusine sa mai invat si la 75 de ani.
Bafta!
Semnezi o pagina, salvezi, semnezi a doua pagina salvezi si tot asa pana la ultima pagina intr-un singur fisier .pdf.
-
tobosv790
A mers. Acum dimineata. Ce am facut. Am sters conturile si al angajatorului si al meu. Le-am facut din nou. Pe al angajatorului cu ajutorul tokenului acestuia. Pe al meu (prin Registru angajati cu ajutorul ROeID). Este o conditie esentiala; sa existe cont activ pentru angajator si cont activ pentru angajatul pe care il va delega. APOI: M-am identificat in Registru angajatori cu token administrator;Meniu->Registre->Delegare. La Date delegare am completat pe rand: calitate subsemnat :reprezentant legal;tip societate (CUI) si numar identificare societate; tip delegat:angajat (am ales din lista derulanta);numar identificare delegat:am trecut CNP-ul meu (ca eu sunt delegat);data incepere si,optional data incetare; am bifat declaratia pe propria raspundere. Apoi click inainte->am verificat sumar->transmite. Am primit mesaj de accept.
Am iesit si am intrat iar cu ROeID-ul meu. Merge.
Nu stiu ce nu faceam bine ieri. Poate nu mergea sistemul.Nu stiu.
Am scris aici spre folosul altor colegi.
PS:Singurul document incarcat a fost confirmarea pentru semnatura electronica contrasemnata de autoritatea care a eliberat-o. Cand am facut contul Angajator. In rest a verificat sistemul automat la ONRC, a actualizat datele firmei si...GATA.
Acum astept SAGA poate face ceva sa preia datele direct din program cum era la REVISAL. Oricum celelalte firme NU le trec deocamdata.Mai astept. Am incercat cu cea mai mica firma (e a baiatului meu,el e administrator si eu contabil, ambii angajati). Am vrut sa vad cum merge treaba. Voi intra si voi completa ce lipseste (studii,etc)
Am iesit si am intrat iar cu ROeID-ul meu. Merge.
Nu stiu ce nu faceam bine ieri. Poate nu mergea sistemul.Nu stiu.
Am scris aici spre folosul altor colegi.
PS:Singurul document incarcat a fost confirmarea pentru semnatura electronica contrasemnata de autoritatea care a eliberat-o. Cand am facut contul Angajator. In rest a verificat sistemul automat la ONRC, a actualizat datele firmei si...GATA.
Acum astept SAGA poate face ceva sa preia datele direct din program cum era la REVISAL. Oricum celelalte firme NU le trec deocamdata.Mai astept. Am incercat cu cea mai mica firma (e a baiatului meu,el e administrator si eu contabil, ambii angajati). Am vrut sa vad cum merge treaba. Voi intra si voi completa ce lipseste (studii,etc)
Buna ziua,
1. La crearea contului ca salariat-delegat imputernicit de reprezentantul legal prin procura notariala, trebuie sa fie semnatura electronica cumparata pe contract Certsign de angajator sau poate fi folosita semnatura electrononica individuala a persoanei fizice salariate (care are ca expert contabil)? Se verifica acesta corelatie? Poate fi o problema de respingere?
2. La autentificare pentru a lucra/depune CIM, acte aditionale etc. in REGES pentru angajator in timpul asta trebuie conectat stickul cu semnatura electronica?
Multumesc!
1. La crearea contului ca salariat-delegat imputernicit de reprezentantul legal prin procura notariala, trebuie sa fie semnatura electronica cumparata pe contract Certsign de angajator sau poate fi folosita semnatura electrononica individuala a persoanei fizice salariate (care are ca expert contabil)? Se verifica acesta corelatie? Poate fi o problema de respingere?
2. La autentificare pentru a lucra/depune CIM, acte aditionale etc. in REGES pentru angajator in timpul asta trebuie conectat stickul cu semnatura electronica?
Multumesc!
- balazse246
1. Daca reprezentantul legal il face delegarea nu iti mai trebuie nimic.
2. Daca autentificarea se face de catre angajat prin propriul certificat digital, atunci da, trebuie sa fie conectat propriul certificatul.
Daca autentificarea se face de catre angajat prin ROID, atunci nu.
2. Daca autentificarea se face de catre angajat prin propriul certificat digital, atunci da, trebuie sa fie conectat propriul certificatul.
Daca autentificarea se face de catre angajat prin ROID, atunci nu.